Binnen FEDA werken we samen met onze partners aan mooie projecten. Meer weten over onze initiatieven? Klik hieronder voor een paar highlights of neem contact op met ons secretariaat.

Veilig werken met Hydrauliek

Vanuit FEDA creëren we in Nederland bewustwording van de risico’s die gepaard gaan met het werken met hydraulische systemen. Het werken met deze systemen kent op zich niet meer gevaren dan andere technologieën, echter er zijn een aantal specifieke zaken om op te letten. We verhogen hiermee de standaarden van veiligheid en professionaliteit binnen de hydrauliek markt en –industrie als geheel. Lees meer.

 

Young Profesional Award (YPA) 

De YPA is een wedstrijd waarbij studententeams van het derde jaar HBO Mechatronica en Industriële Automatisering met hun project/opdracht landelijk strijden om de titel van Young Professional. Naast de projectinhoud en een werkend eindproduct wordt ook beoordeeld op communicatie, de mate van multidisciplinariteit, inventiviteit van de oplossing en de mate waarin het gehele project en het projectteam zijn gemanaged tijdens de opdracht. Lees meer.

 

Dutch Fluid Power Transmission Conference (DFPTC) 

Brancheorganisatie FEDA en Vereniging Platform Hydrauliek organiseren reeds een aantal jaar gezamenlijk de Dutch Fluid Power Transmission Conference – kortweg DFPTC. Na een inspirerende dag in 2017 zijn we nu alweer aan het voorbereiden voor 2019. Deze editie zal wederom plaatsvinden in Cinemec te Ede. Lees meer.

 

World of Technology & Science (WoTS)

Ook in 2018 biedt de FEDA lounge, als onderdeel van de WoTS, weer de mogelijkheid voor bedrijven om te netwerken, klanten te ontmoeten en verschillende activiteiten te presenteren. Naar verwachting zal deze editie van de FEDA lounge een nog breder draagvlak kennen uit verschillende vakgebieden. Lees meer.