Veilig werken met Hydrauliek


Vanuit FEDA creëren we in Nederland bewustwording van de risico’s die gepaard gaan met het werken met hydraulische systemen. Het werken met deze systemen kent op zich niet meer gevaren dan andere technologieën, echter er zijn een aantal specifieke zaken om op te letten. We verhogen hiermee de standaarden van veiligheid en professionaliteit binnen de hydrauliek markt en –industrie als geheel.

Op twee manieren wordt hier vorm aan gegeven; door middel van de training ‘Veilig werken met Hydrauliek -Slangen en Componenten’ en het rode boekje ‘Medisch spoedgeval, Hydraulisch hoge druk injectieletsel; De feiten.’.

Veilig werken met Hydrauliek’ is een initiatief dat gezamenlijk is ontwikkeld door FEDA leden die actief zijn binnen de technologiegroep Hydraulic Solutions.

Ontstaan ‘Veilig werken met hydrauliek’

De essentie van VWmH is in Groot Brittanië opgericht door BFPA. Na bewezen succes heeft FEDA, als belangrijke speler op het gebied van hydrauliek en pneumatiek, de kennis van BFPA naar Nederland gehaald om de branche te bedienen met het ontwikkelen van handvatten voor hoge standaarden van veiligheid en professionaliteit binnen de hydrauliek markt en industrie als geheel.

Meer weten of training inplannen?

Neem contact op met het secretariaat

Trainers Veilig werken met Hydrauliek

Alfagomma Dunlop
Bosch Rexroth
ERIKS ism Gatch
Heuver
Hydroflex Hydraulics
Pirtek
PowerFlex
Snijders