28 oktober 2021

FEDA Next Innovation Talk

Prikkelen, inspireren en interactie op gang brengen: dat zijn de FEDA Next Innovation Talks.

HET CONCEPT VAN DE INNOVATION TALK

Een spreker neemt je op inspirerende wijze mee in hun bedrijfsvoering. Hoe hebben ze digitalisering in de praktijk gebracht? Hoe zorgen ze ervoor dat klantoriëntatie in de haarvaten van het bedrijf zit? Welke voordelen heeft dat gebracht en hoe zou het bij jou in de praktijk gebracht kunnen worden? Zomaar een paar onderwerpen die tijdens de Talks aan bod komen.

DE SPREKERS VAN DEze TALK

Tijdens de Talk word je door inspirerende sprekers meegenomen in de wereld van innovatie. Ze maken het praktisch, en direct toepasbaar voor jouw organisatie, klanten en producten.

Tijdens deze Talk komen studenten van de TU Eindhoven op het virtuele podium. Ze vormen samen het studententeam URE die een zelfgebouwde elektrische racewagen heeft ontwikkeld. Deze racewagen kan ook autonoom rijden. Hoe hebben deze studenten de ontwikkeling aangepakt? En wat kunnen wij leren van deze jonge, enthousiaste techneuten? Dat staat centraal tijdens de Innovation Talk op 28 oktober.

ZET het in je agenda

De FEDA Next Innovation Talk brengt je nieuwe businessideeën. Een host zal je als deelnemer betrekken in de discussie. En korte polls worden gebruikt om deze kracht bij te zetten. Jij wilt toch ook die boost aan inspiratie?

DONDERDAG 28 OKTOBER

16.00 – 17.00 UUR

ONLINE, VIA EEN LIVESTREAM

AANMELDEN

Is jouw bedrijf FEDA-lid? Dan ontvang je een uitnodiging voor dit event via e-mail, waarmee je je met één klik kan aanmelden via het FEDA-ledenportal.

Heb je geen e-mail ontvangen of ben je geen FEDA-lid? Neem dan even contact op via dit formulier. We zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk aangemeld wordt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TERUG NAAR HET OVERZICHT