Agidens Process Automation BV

PROGRESS BRINGS US TOGETHER
Agidens gelooft in vooruitgang, want Progress brings us together. We brengen door middel van advies & engineering, geautomatiseerde oplossingen en maintenance & service support meer efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid in de sectoren Life Sciences, Food & Beverage, Fijnchemie, Bulk Liquid Storage en Infrastructuur. Streven naar verbetering en een goede teamspirit zijn cruciaal binnen in ons bedrijf. Meer zelfs, die drive is de connectie tussen al onze stakeholders. Samen met collega’s, partners en klanten zoeken we voortdurend naar betere oplossingen. Dat is de vooruitgang die wij samen leveren.

Bulk Liquid Storage
Van eigen terminal managementsystemen over geautomatiseerde veiligheidsoplossingen, tank gauging en procescontrolesystemen. Al 50 jaar levert Agidens Bulk Liquid Storage betrouwbare proces- en automatiseringsoplossingen voor bulk liquid opslag terminals. Daarbij streven we altijd naar flexibele oplossingen die de efficiëntie verhogen en zorgen we er tegelijkertijd voor dat de terminal voldoet aan de hoogste (veiligheids-) normen. Onze voornaamste kracht? We design to build en we build to maintain.

Food, Beverage & Fijnchemie
Optimale productieprocessen zijn essentieel om een goede concurrentiepositie te verwerven en behouden. Cruciaal daarbij zijn flexibele productiesystemen met de juiste graad van digitalisering en automatisering. Met een jarenlang opgebouwde knowhow zorgt Agidens Food, Beverage & Fijnchemie voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van betrouwbare, efficiënte en flexibele productie-installaties. We ondersteunen onze klanten op een kostenbewuste manier bij de aanpak van hun uitdagingen.

Onze multidisciplinaire en oplossingsgerichte teams hanteren een risicobewuste aanpak en hebben een brede kennis van proces design & engineering, constructie, automatisering en EHEDG-, HACCP-, ATEX-, en CE-compliance.

TERUG NAAR HET OVERZICHT