Camozzi Benelux B.V.

Camozzi Benelux B.V. is opgericht in 1989 en 100% dochter van de Camozzi Groep die in 1964 is opgericht door de drie broers Atillio, Luigi en Geromino Camozzi.
Met eigen productspecialisten, een totaal pakket aan pneumatiek- en vacuümproducten en de beschikking over een lokale voorraad, heeft Camozzi Benelux B.V. alle middelen in huis om te voldoen aan de wensen van de klant en mee te denken op het gebied van Total Cost of Ownership.

De Camozzi Groep bestaat uit een internationale groep welke wereldwijd vertegenwoordigd is en verdeeld kan worden in 5 divisies:

– Camozzi Automation 
– Camozzi Machine Tools 
– Camozzi Textiel Machines 
– Camozzi Productie bedrijven 
– Camozzi Energy

De Groep is verbonden door een efficiënt net van informatie technologie, met dank aan de moderne management systemen, waardoor real time data en informatie op een eenvoudige manier onderling wordt gedeeld. Met name door toepassing van SAP worden de onderlinge bedrijven efficiënt met elkaar verbonden.

De Camozzi Groep is in meer dan 75 landen vertegenwoordigd door eigen vestigingen (Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Engeland, Nederland, Denemarken, Zweden, Rusland, Wit Rusland, Ukraïne, Kazakstan, USA, Mexico, Brazilië, Argentinië, Venezuela, Iran, China, India, Maleisië en Vietnam) en door een netwerk van exclusieve distributeurs.

TERUG NAAR HET OVERZICHT