Cofely Electroproject

Electroproject heeft meer dan 75 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, inbedrijfstellen en onderhouden van elektrische aandrijfsystemen, noodstroomoplossingen en besturingen. Wereldwijd bedienen wij uiteenlopende klanten: van attractiebouwers tot waterschappen, van datacenters tot ziekenhuizen, van machinebouwers tot grootindustrie en van retail tot projecten. Kwalitatief hoogwaardig en merkonafhankelijk.

Wilt u door technische innovatie een leidende rol (blijven) spelen in de huidige en toekomstige economie? Als aandrijfspecialist is Electroproject de partner om dit te realiseren. Zo ontwikkelden wij een Soft Torque-systeem voor boorplatforms dat het vastdraaien en weer losschieten van de boorkop voorkomt. Voor een stroomuitval kunnen wij u een noodstroomaggregaat of een totaal oplossing leveren.

Electroproject vindt voor elke situatie de beste oplossing. We kijken graag hoe het beter kan. Elk project is uitdagend en geeft voldoening. Electroproject overziet het geheel van uw installatie of applicatie. Onze expertise is hoog: niet voor niets zijn wij Dealer van Cummins noodstroomoplossingen en al meer dan 25 jaar partner van Siemens en Vacon. Hierdoor is wereldwijde ondersteuning en beschikbaarheid van componenten gegarandeerd.

Electroproject is onderdeel van ENGIE Services, een van de grootste energieleveranciers ter wereld.

ENGIE Services richt zich op het verder ontwikkelen van innovatieve technologie-oplossingen en services, die bedrijven helpen hun bedrijfsprocessen duurzaam te optimaliseren.

Service en after sales
Electroproject beschikt over een hoog gekwalificeerde serviceafdeling die wereldwijd en 24/7 inzetbaar is. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid voor uw systemen voor lange termijn waarborgen.

Waar ook ter wereld.

TERUG NAAR HET OVERZICHT