GS-Hydro Benelux B.V.

Wereld marktleider op het gebied van niet-gelaste pijpleiding systemen
GS-Hydro staat wereldwijd bekend als de toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen voor niet-gelaste pijpverbindingsproblemen voor toepassingen waar een hoge mate van kwaliteit, betrouwbaarheid en zuiverheid noodzakelijk is. GS-Hydro was de eerste leverancier van niet-gelaste oplossingen voor pijpleidingen en heeft zo’n 40 jaar ervaring in deze sector.

GS-Hydro biedt niet-gelaste oplossingen voor pijpleidingen door lekvrije verbindingen, zelfs in de meest veeleisende werkomstandigheden van onze klanten.

Enkele feiten
– Hoofdkantoor in Finland, wereldwijd aanwezig in eigen bedrijven in 19 landen.
– Meer dan 700 leidingwerk specialisten wereldwijd
– Meer dan 40 jaar ervaring in niet-gelaste leidingwerk systemen
– Tienduizenden leidingsystemen al opgeleverd wereldwijd
– Type approvals van de meeste classificatiebureau’s. Bijv. DNV, LR, ABS, BV en NORSOK

Niet-gelaste pijpverbindingen voor alle toepassingen
De leidingsystemen van GS-Hydro treft men aan in de offshore, marine maar ook installaties aan land.
Het GS-Piping System is gemakkelijk, snel en flexibel te installeren en de totale kosten zijn daarom beduidend lager vergeleken met een gelast leidingsysteem.
Het GS-Piping System kan in hoge mate geprefabriceerd worden, wat het installatieproces nog sneller maakt en de totale kosten verlaagt. Het levert tevens de hoogste mogelijke kwaliteit.

Aangezien er niet gelast wordt, is schoonmaken na het lassen overbodig. Ook is de dure controle van de lasnaden, met röntgenapparatuur bijvoorbeeld, niet nodig. De GS-Hydro pijpleiding systemen zijn milieuvriendelijk, omdat er vrijwel geen afval is; er is geen zuurreiniging nodig. Vanwege de inherente zuiverheid zijn de spoeltijd en –kosten verwaarloosbaar.

GS-Hydro Services
– Engineering
– Procurement, Inspecties en Expediting
– Project en Constructie services
– Testen, spoelen, en QC services
– Slangen en slang-koppelingen

TERUG NAAR HET OVERZICHT