IHC Hytop B.V.

In een voortdurend veranderend politiek en economisch landschap stelt Royal IHC haar klanten in staat complexe projecten uit te voeren van zeeniveau tot de oceaanbodem in de meest uitdagende maritieme omgevingen. Wij zijn een betrouwbare leverancier van innovatieve en efficiënte apparatuur, schepen en diensten voor de offshore-, bagger- en natte mijnmarkten.

Met een geschiedenis die doordrenkt is van de Nederlandse scheepsbouw sinds het midden van de 17e eeuw, hebben we diepgaande kennis en expertise van engineering en productie van hoogwaardige geïntegreerde schepen en apparatuur, en leveren we duurzame diensten. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en met meer dan 3.000 werknemers die wereldwijd werken vanuit vestigingen en kantoren, zijn we in staat om een ​​lokale aanwezigheid en ondersteuning op elk continent te garanderen.

Baggerbedrijven, olie- en gasbedrijven, offshore-aannemers, mijnhuizen en overheden over de hele wereld profiteren van de hoogwaardige oplossingen en diensten van IHC. Met ons streven naar technologische innovatie, waarbij duurzaamheid en veiligheid centraal staan, streven we ernaar om voortdurend te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant in een snel evoluerende wereld.

Royal IHC. De technologie-innovator.

TERUG NAAR HET OVERZICHT