Leeuwtechniek B.V.

Al meer dan 40 jaar is Leeuwtechniek als landelijk opererende importeur/groothandel werkzaam in de hydrauliek- en pneumatiek branche.

Leeuwtechniek weet zich hierbij succesvol te onderscheiden door deskundige advisering, de zorgvuldige en snelle uitvoering van uw offerteaanvraag of opdracht, en de uitgebreide service. Leeuwtechniek levert uitsluitend A-merken van gerenommeerde fabrikanten, daardoor kunnen wij zeggen dat kwaliteit voor ons geen uitdaging is maar een manier van bewuste bedrijfsvoering.

Tot onze relaties behoren onder meer scheepswerven, machinefabrieken, landbouw, industrie en over het hele land verspreide voorraadhoudende wederverkopers.

Bij de keuze van een leverancier speelt u graag op zeker. Vertrouwen speelt daarbij een doorslaggevende rol. Met de keuze voor Leeuwtechniek zit u in elk opzicht goed. Door een uitgebreid assortiment, grote voorraad en een uitstekende toepassingskennis bij onze medewerkers zijn wij als geen ander in staat u te adviseren en te ontzorgen bij uw werkzaamheden.

TERUG NAAR HET OVERZICHT