Verautomation

Ondernemend – oplossingsgericht – klantgericht – veiligheid

Ondernemend is voor VerAutomation vanzelfsprekend vanwege de “business-to-business” markt waarin wij opereren. Onze medewerkers kennen de mogelijkheden van onze organisatie en spelen een actieve rol in het keuzeproces. VerAutomation streeft ernaar beslissingsbevoegdheden zo dicht mogelijk bij de medewerker te leggen en hen te laten denken in termen van oplossingen.

Oplossingsgerichtheid is voor VerAutomation van hoge waarde. Doordat VerAutomation beschikt over brede technologische kennis van merkonafhankelijke producten is het veel procescombinaties de baas. VerAutomation bied dan ook een breed pakket aan kwaliteiten waaronder software -en hardware engineering.

Klantgerichtheid heeft veel te maken met flexibel zijn. Flexibel zijn is voor VerAutomation mogelijk vanwege een relatief kleine organisatie met een vrij platten organisatiestructuur. VerAutomation komt zijn verplichtingen na. Niet alleen jegens de opdrachtgever maar ook jegens de leverancier. Wij geloven in een open communicatie die de flexibiliteit van onze werknemers vergroot en het plezier op de werkvloer versterkt.

Veiligheid in de industrie is vanzelfsprekend. Als VerAutomation “on site” is voor een inbedrijfstelling dan wordt dit zorgvuldig met de opdrachtgever gepland om misverstanden en onveilige situaties te voorkomen. Verder zijn uiteraard alle werknemers van VerAutomation in het bezit van een “VCA” certificaat voor leidinggevende.

TERUG NAAR HET OVERZICHT