18 april 2017

NEN Machinerichtlijnnormen

Onlangs is in het Official Journal of the European Union, een update gepubliceerd van de lijst met normen die onder de Machinerichtlijn(2006/42/EC) vallen. Het volgen van deze normen is niet verplicht, maar producten die voldoen aan de geharmoniseerde normen worden verondersteld te voldoen aan de essentiƫle eisen uit de Machinerichtlijn(vermoeden van overeenstemming, CE-markering).

Al uw Machinerichtlijnnormen online

Elke machine die binnen de Europese Unie op de markt wordt gebracht of gebruikt, moet voldoen aan de veiligheids-en gezondheid seisen uit de Machinerichtlijn. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

NEN biedt u de oplossing

Met normen weet u hoe u aan die eisen kan voldoen. Nu heeft u met NEN Connect Machinerichtlijn de belangrijkste normen die onder de Machinerichtlijn 2006/42/EG vallen, altijd en overal online bij de hand. Met NEN Connect Machinerichtlijn staan de Machinerichtlijn en de aangewezen normen online. NEN zorgt ervoor dat de documenten continue up-to- date zijn. Zo heeft u de zekerheid dat u altijd met de actuele normen en regelgeving werkt! U hoeft dus niet zelf steeds te achterhalen of u wel met de goede versie werkt. Wel zo handig!

 

Klik hier voor de nieuwe lijst met MachinerichtlijnnormenTERUG NAAR HET OVERZICHT