FEDA BI Portal

Het gebruik van data maakt dit meetbaar: inzicht is het begin van de oplossing. Business Intelligence (BI) geeft scherp zicht op kansen en bedreigingen. FEDA BI portal geeft informatie over de laatste ontwikkelingen binnen de sector en toont de belangrijke trends.

Lees meer over het BI Portal


FEDA BI Quickscan

Een individuele FEDA BI Quickscan: wij scannen jouw data en zorgen we voor inzicht en bewustwording. Uiteraard gebeurt dit in volledige vertrouwelijkheid. Daarnaast geven we voorlichting over de impact en ontwikkelingen voor jou als individuele ondernemer. Ook bestaat de mogelijkheid om een Dashboard te bouwen.

Lees wat de Quickscan voor jouw bedrijf betekent


FEDA Kennisbank

De FEDA Kennisbank is een online omgeving waar wij allerlei informatie voor jouw bedrijf hebben verzameld en geschreven die makkelijk bereikbaar en altijd up-to-date is. Of het nu gaat om de bedrijfsvoering, het verkopen of aankopen van een bedrijf, je personeel en natuurlijk ook de meest actuele maatregelen en wetgeving. 

Zoek in de FEDA Kennisbank


Publicaties van FEDA

De Technische Leergangen van FEDA zijn inmiddels een standaardwerk geworden voor studenten, constructeurs, gebruikers en onderhoudstechnici. Daarnaast is bij het werken met o.a. hogedruk hydrauliek veiligheid de eerste prioriteit. FEDA geeft daarvoor de Rode Boekjes uit, waarin veiligheidstips staan.

Bestel de FEDA-publicaties