11 december 2019

ALGEMENE LEDENVERGADERING EN LEDENEVENT

Meld je nu aan voor 11 december

Staat 11 december al in jouw agenda? We helpen je graag nog even herinneren aan deze mooie middag op inspirerende locatie Brainport Industries Campus. Volgende week ontvangen onze eerste contactpersonen per lidbedrijf ook nog de agenda en stukken voor de Algemene Ledenvergadering. Kun jij er zelf niet bij zijn? Je collega is ook van harte welkom. Stuur dan een mail naar info@feda.nl.

Op 11 december aanstaande vindt alweer het laatste ledenevent van 2019 plaats. Dit keer hopen we je te inspireren op de gloednieuwe Brainport Industries Campus aan de BIC 1 te Eindhoven, een prachtig voorbeeld hoe bedrijven samenwerken en hier onderzoek en onderwijs op één locatie hebben gecentraliseerd.

Wat gaan we doen?
We verwachten je om 13.00 uur, het programma eindigt rond 18.30 uur. We beginnen met een kopje koffie een Brabants lekkernij en eindigen met een borrel en een hapje. Na de ontvangst starten we met de Algemene Ledenvergadering waarin we met een sneltreinvaart een aantal huishoudelijke en formele zaken doornemen. We lichten graag een tipje van de sluier op: het FEDA-bestuur neemt afscheid van de voorzitter Rob Hommersen en bestuurslid Piet Tak én verwelkomt twee nieuwe bestuursleden en je kiest de nieuwe FEDA-voorzitter. Verder licht de penningmeester de begroting 2020 toe. De agenda en de stukken hiervoor volgen binnenkort.

Workshops/sprekers
Ook dit keer is een aantal workshops voor je georganiseerd om je te inspireren. Onze gastspreekster Loulou van Ravensteijn heeft haar sporen verdiend tijdens aansprekende internationale conferenties  als TEDx, TEDxAntwerp, Emerce NEXT, START Global Summit en Topsector Agrifood. Haar doel is de verbinder te zijn tussen technologie experts en de markt daar hier naar haar visie vaak onbegrip is. Ondersteund door verschillende technologieën weet zij de verbinding te versterken.  Daarnaast zijn er workshops waarvan de sprekers / begeleiders je ook meenemen in de kansen van vernieuwing.

Details
Woensdag 11 december 2019
13.00 tot 18.30 uur

Locatie
Brainport Industries Campus
BIC 1 | 5657 BX  Eindhoven

In de auto terug naar huis…
Ons doel is dat je na de gezellige netwerkborrel waar volop ervaringen en ideeën gedeeld zijn, in je auto stapt. Onderweg naar huis je de nieuwe indrukken de revue laat passeren, om nieuwsgierig te zijn naar welke technieken voor jouw bedrijf een waardevolle rol kunnen gaan spelen en op welke manier.Nieuwsgierig geworden?
Meld je dan aan via deze link, dan zien we elkaar op 11 december in Eindhoven!

Ja, ik ben er bij op 11 december

TERUG NAAR HET OVERZICHT