Wie zijn wij

Brancheorganisatie FEDA is het ondernemersplatform in aandrijf- en automatiseringstechniek en biedt haar leden een netwerk, informatie en inspiratie voor Bedrijfsvoering, Business en Belangen, kortom FEDA will boost your business. Onder dit motto draagt FEDA bij aan het bedrijfssucces van 150 leden in de wereld van aandrijf- en automatiseringstechniek. De FEDA-leden bieden hier werkgelegenheid aan 20.000 werknemers en zij realiseren met hen een totale jaaromzet van ruim 3 miljard euro. 

Lees meer over ons 

Enkele voordelen van het lidmaatschap samengevat

  • Tweejaarlijkse inspirerende ledenevents, een mooie mix van kennis uitwisselen, netwerken, een verfrissende spreker en/of workshop en natuurlijk onze Algemene Ledenvergadering.
  • Themabijeenkomsten over uiteenlopende onderwerpen.
  • Statistieken in ons eigen, beveiligde Business Intelligence Portal.
  • Kennis delen binnen de diverse groepen.
  • Vanuit de branche contact met het onderwijs.
  • Belangenbehartiging bij beurs- en evenementenorganisatoren.
  • Gezamenlijke leveringsvoorwaarden.
  • Korting bij beursdeelname aan de WoTS. De afgelopen twee edities was onze FEDA Lounge een centraal punt met zo’n 20 stands van leden.
  • Samen met Vereniging Platform Hydrauliek organiseren wij om het jaar de Dutch Fluid Power Transmission Conference (DFPTC). Onze leden organiseren dit gezamenlijk, leveren interessante sprekers, zijn sponsor en/of bemannen een Table-Top. Bekijk de site voor meer informatie.
  • FEDAcademie voor certificatie van training op Europees niveau.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Benieuwd wat FEDA voor jouw bedrijf kan betekenen?

Als branchevereniging ligt onze focus op het faciliteren van onze leden op het gebied van kennis, netwerken en promotie. Dat doen we bijvoorbeeld door het organiseren van events & beurzen met én voor de bedrijven uit de branche. Hieronder een indruk van de voordelen van het lidmaatschap. We kunnen dit live natuurlijk nog veel beter aan je uitleggen. We komen dan ook graag bij je langs om onze presentatie te laten zien met natuurlijk een sneak preview van de redenen waarom jij lid zou willen worden.

Ja, ik wil graag een presentatie over FEDA!

De structuur binnen FEDA

Kennis, netwerk en promotie. Dat is waar het allemaal om draait bij FEDA. Om daar concreet invulling aan te geven, werkt FEDA met verschillende groepen. Deze groepen houden zich bezig met actuele thema’s, een technologie of een bepaalde keten binnen de sector aandrijf- en automatiseringstechniek. Via de groepen delen FEDA-leden kennis in de vorm van events of netwerkwerkbijenkomsten, publicaties en statistieken.

Business Intelligence voor onze branche specifiek

De Business Intelligence portal is onlangs helemaal vernieuwd. Hier vind je kort gezegd informatie over de laatste ontwikkelingen binnen de sector en het toont de belangrijke trends. Vrijwel dagelijks wordt de portal geactualiseerd zodat alle belangrijke informatie voor jouw organisatie online beschikbaar is. 

Lees meer over onze BI ondersteuning

Beurzen, congressen en webinars

FEDA verbindt graag haar leden met elkaar. Zo is FEDA mede-organisator van de World of Technology and Science waar ze een mooie FEDA Lounge bezet met zo’n 20 leden. Daarnaast organiseert FEDA de Dutch Fluid Power and Transmission Conference. In 2021 organiseren we voor het eerst een flink aantal thematische webinars exclusief voor FEDA-leden.

Bekijk hier onze events

Publicaties

FEDA geeft diverse publicaties uit, zoals de Rode Boekjes, diverse Technische Leergangen en andere uitgaven.

Ga naar de webshop

Onze leden

Benieuwd wie er al lid zijn en wat hun beweegredenen daarvoor zijn?

Bekijk hier de ledenpagina’s Lees hier de rubriek FEDA Lid in de Spotlight

Het FEDA bestuur & team

Het FEDA-bestuur & -team zorgen ervoor dat alle activiteiten georganiseerd worden. Het bestuur bestaat uit 6 ervaren vakprofessionals die midden in de branche staan. Samen met het team, bestaande uit 6 personen met ieder zijn eigen specialiteit, proberen ze de branche te inspireren. De inbreng van de leden is hierbij van groot belang. Daarom organiseert het team diverse ledenbijeenkomsten.

Kijk wie er in het bestuur zitten    Kijk welke mensen het team van FEDA vormen

 

FEDA Voordelen