FEDA will boost your business!

Als branchevereniging ligt onze focus op het faciliteren van onze leden op het gebied van kennis, netwerken en promotie. Dat doen we bijvoorbeeld door het organiseren van events & beurzen met én voor de bedrijven uit de branche. Hieronder een indruk van de voordelen van het lidmaatschap. We kunnen dit live natuurlijk nog veel beter aan je uitleggen. We komen dan ook graag bij je langs om onze presentatie te laten zien met natuurlijk een sneak preview van de redenen waarom jij lid zou willen worden.

Ja, doe mij die presentatie over FEDA

FEDA Voordelen

  • Als lid kun je onze FEDA leveringsvoorwaarden gebruiken & natuurlijk heb je toegang tot het Business Intelligence Portal.
  • World of Technology & Science –> de afgelopen twee edities was onze FEDA Lounge een centraal punt met zo’n 20 stands van leden.
  • Dutch Fluid Power Transmission Conference –> Samen met Vereniging Platform Hydrauliek organiseren we al heel wat edities van DFPTC. Dit jaar is het symposium gepland op 10 oktober 2019. Onze leden organiseren, leveren de sprekers, zijn sponsor en/of bemannen een Table-Top. Mooi toch! Bekijk de site voor meer informatie.
  • Twee keer per jaar organiseren wij een ledenevent, altijd een mooie mix tussen kennis uitwisselen, netwerken, een verfrissende spreker of workshop en natuurlijk onze Algemene Ledenvergadering.