Om de belangen van FEDA leden zo goed mogelijk te behartigen en haar doelen te bereiken, onderhoudt FEDA een actieve samenwerking met een aantal gerenommeerde partners.

 

CETOP

FEDA is aangesloten bij een aantal overkoepelende Europese brancheorganisaties. O.a. bij Fabrikantencomité CETOP, dat in de loop der jaren ruim 100 normen heeft samengesteld en gepubliceerd. De Europese CETOP- enquête wordt, vanuit Nederland, door FEDA van informatie voorzien. Hieruit volgt dat deze Europese informatie voor FEDA leden beschikbaar komt.

www.cetop.org

FHI

FHI, federatie van technologiebranches en FEDA, Federatie Aandrijven en Automatiseren, hebben een keuze gemaakt voor hun nieuwe beurstitel: World of Technology & Science. Werelden van technologie en wetenschap komen in deze titel bij elkaar. De exposanten en bezoekers in de betrokken branches krijgen hun eigen identiteit: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics en World of Motion & Drives. De beurs weerspiegelt daarmee de keten van technologie, spreekt bezoeker en exposant specifiek aan en inspireert met waardevolle en concrete combinaties van innovaties.

www.wots.nl

VPH / Dutch Fluid Power Conference

Samen met de Vereniging Platform Hydrauliek wordt om het jaar de Dutch Fluid Power Conference georganiseerd.

KEEA / Green Deal voor Aandrijfsystemen

Samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Holland Pomp Groep en Techniek Nederland, werkt FEDA samen met KEEA aan de Green Deal voor Aandrijfsystemen.