8 juni 2023

ALGEMENE LEDENVERGADERING EN LEDENEVENT

Op donderdag 8 juni 2023 organiseert FEDA haar Algemene Ledenvergadering, met aansluitend een Ledenevent. Deze keer vindt het plaats in het interactieve science center GeoFort. Het thema is Bier, BBQ & Business – netwerken, inspireren en zakendoen dus. En verder is het ook een moment van afscheid nemen, met het vertrek van André Braakman en Eddo Cammeraat.

UNIEKE LOCATIE

We beginnen de middag om 14:00 uur met de ALV in het GeoFort in Herwijnen. Maar dat is nog maar het begin van een onvergetelijk event vol netwerken en kennisdeling. Na de ALV duiken we meteen in de business tijdens ons Ledenevent met verschillende workshops, waar we ons focussen op meerdere marktsegmenten.

INSPIRERENDE WORKSHOPS

Tijdens twee workshoprondes gaan we samen brainstormen in interactieve sessies over de uitdagingen van marktsegmenten. We brengen de Pains en Gains van deze marktsegmenten in kaart en gebruiken de Value Proposition Canvas als leidraad. Het resultaat: nieuwe productinzichten en businessideeën voor alle aanwezigen!

Maak uw keuze voor deze workshops in het aanmeldformulier.

WORKSHOP #1:
MARKTSEGMENT
fOOD & beverage

De foodsector is in transitie. Om relevant te blijven, moeten bedrijven en medewerkers mee in die verandering. Het is bijblijven of afhaken. Om organisaties in deze sector te helpen futureproof te worden, en slimmer te werken én produceren, is het programma Food in Transitie 2030 gestart. Laurens van Piggelen is programmamanager van FIT 2030, en zal meer vertellen over de ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

WORKSHOP #2:
MARKTSEGMENT
MARITIEM & offshore

De maritieme industrie heeft een belangrijke rol in het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Denk aan de stijgende zeespiegel, verduurzaming van de scheepvaart, het aanboren van schone energiebronnen en, zeker sinds vorig jaar, defensie en veiligheid. Brancheorganisatie Netherlands Maritime Technology (NMT) verbindt, vertegenwoordigt en versterkt de maritieme maakindustrie van Nederland. Sander den Heijer is sectormanager en vertelt graag over de ontwikkelingen in deze industrie.

WORKSHOP #3:
MARKTSEGMENT packaging & handling

Het NVC Nederlands Verpakkingscentrum is de vereniging van bedrijven die verpakken als belangrijke activiteit zien binnen de supply chain. Corné Huijben is manager Kennisontwikkeling bij NVC, en o.a. verantwoordelijk voor het NVC-innovatieproject Accelerate. Dat richt zich op het versnellen en verbeteren van het verpakken door middel van intelligente automatisering en robotisering. Corné gaat graag in gesprek over de belangrijke thema’s in de verpakkingsindustrie.

en verder:
NETWERKEN TIJDENS BBQ

Na de workshops is het tijd voor het leggen van nieuwe contacten en om oude bekenden te ontmoeten tijdens een gezellige borrel met aansluitend een heerlijke BBQ. We nemen afscheid van André Braakman (verenigingsmanager) en Eddo Cammeraat (bestuurslid). Kom dus langs om deze twee mensen te bedanken voor hun jarenlange inzet voor FEDA.

WAAR & WANNEER?

Donderdag 8 juni 2023, vanaf 14.00 uur

Locatie:
GeoFort, Nieuwesteeg 74 in Herwijnen (bij Leerdam)

stel je vragen op de achterkant van een bierviltje

Het thema ‘Bier, BBQ & Business’ is niet voor niets gekozen. De beste ideeën ontstaan immers op de achterkant van een bierviltje. We hebben je daarom een set bierviltjes gestuurd. Tijdens de borrel kunnen jullie vragen of ideeën aan FEDA met ons delen, en we verloten een verrassing voor de leukste inzendingen.

Meld je snel aan en neem je collega’s mee, want samen maken we er een geweldige middag van. En wie weet ga jij wel naar huis met een verrassing!

PROGRAMMA

14.00 – 14.30Ontvangst
14.30 – 15.15Algemene Ledenvergadering
15.15 – 15.30Opening Ledenevent
15.45 – 16.30Workshopronde 1
16.30 – 17.15Workshopronde 2
17.15 – 20.00Borrel met aansluitend Bier & BBQ / Afscheid André Braakman en Eddo Cammeraat

TERUG NAAR HET OVERZICHT