28 november 2023

ALGEMENE LEDENVERGADERING EN LEDENEVENT

Dinsdag 28 november 2023: ben je er ook bij? Wij organiseren onze traditionele Algemene Ledenvergadering in combinatie met een Ledenevent op een bijzondere locatie: de Fruit Tech Campus in Geldermalsen. Het precieze programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

UNIEKE LOCATIE

We beginnen de middag om 14:00 uur met de ALV in de Fruit Tech Campus in Geldermalsen. Maar dat is nog maar het begin van een onvergetelijk event vol netwerken en kennisdeling. Na de ALV duiken we meteen in de business. Ook krijgen we een rondleiding door de inspirerende Fruit Tech Campus, waar onderwijs, business en technologie bij elkaar komen.

EXPERTSPREKER
Bart van de Beek

Bart is ondernemer, businesscoach voor start-ups en scale-ups, Programmamanager Digitalisering en Technologie van innovatieplatform GroenPact en betrokken bij Fresh Upstream, dat werkt aan één uniforme, digitale ketentaal in de internationale agroketen. Bart zal vertellen over hoe digitalisering en technologie helpen om de uitdagingen het hoofd te bieden die we in onze voedselsystemen hebben.

EN VERDER:
NETWERKEN TIJDENS
FEDA NEXT BUSINESS CAFÉ

Na de ALV en rondleiding is het tijd voor het leggen van nieuwe contacten en om oude bekenden te ontmoeten tijdens een FEDA NEXT Business Café. Kom dus langs om dit FEDA-jaar op een gezellige manier af te sluiten!

Waar & Wanneer?

Dinsdag 28 november 2023, vanaf 14.00 uur

Locatie:
Fruit Tech Campus, Oudenhof 40, Geldermalsen

PROGRAMMA

14.00 – 14.30Ontvangst
14.30 – 15.15Algemene Ledenvergadering
15.15 – 15.30Bijpraten tijdens de pauze
15.30 – 17.00Presentatie door Bart van de Beek en rondleiding Fruit Tech Campus
17.00 – 18.30Netwerken tijdens het FEDA NEXT Business Café

 

TERUG NAAR HET OVERZICHT