1 december 2022

ALGEMENE LEDENVERGADERING EN LEDENEVENT

Kom je met ons mee discussiëren over Geopolitieke Ontwikkelingen? Boeiende sprekers nemen je tijdens het ledenevent op 1 december mee in de effecten ervan in de economie. Roy op het Veld gaat dieper in op de belangrijkste wereldwijde geopolitieke gebeurtenissen. Henk Noort en Ron Verleun gaan in hun workshop dieper in op de effecten ervan en wat je eraan kunt doen. Heb je je nog niet aangemeld? Mis het niet, en meld je direct aan.

Waar & wanneer?

Donderdag 1 december 2022
Inloop vanaf 14.00 uur

Locatie: De Stadstuin WSF Events aan de Tractieweg 24 in Utrecht

Programma

Deze middag nemen inspirerende sprekers je mee in de Geopolitieke ontwikkelingen en de effecten ervan voor onze economie. Roy op het Veld gaat dieper in op de belangrijkste wereldwijde geopolitieke gebeurtenissen. Henk Noort en Ron Verleun gaan in hun workshop dieper in op de effecten ervan en wat je eraan kunt doen.

14:00 uur Ontvangst
14:30 uur Opening Algemene Leden vergadering
15:15 uur Geopolitieke gebeurtenissen door Roy op het Veld, journalist, redacteur FD
16:00 uur Pauze
16:15 uur Start Workshoprondes | Wissel om 17.00 uur.
Workshop 1: Arbeidsmarkt door Henk Noort, psycholoog en marktonderzoeker
Workshop 2: Marketing door Ron Verleun, Business Strategist PartsOnDemand
17:45 uur Borrel

Sprekers

Roy op het Veld

Roy op het Veld is een ingenieur die in de journalistiek is beland. Hij werkte van 2000 tot 2016 bij het FD, waar hij als redacteur onder meer schreef over energie en klimaat. Tijdens zijn presentatie zal hij de belangrijkste wereldwijde geopolitieke gebeurtenissen van deze tijd schetsen en verkennen wat de gevolgen zijn voor de Europese economie en industrie.

Henk Noort

Henk Noort is psycholoog en marktonderzoeker die al meer dan 25 jaar onderzoek doet naar de vraag wat klanten, medewerkers, omwonenden, beleggers en tal van andere stakeholders van bedrijven en (semi-)publieke organisaties verwachten. Hij gaat ons vertellen wat je als bedrijf op een steeds krapper wordende arbeidsmarkt kunt doen om het meeste talent aan te trekken en vast te houden.

Ron Verleun

Ron Verleun is van oorsprong een procestechnoloog die al vrij snel het gebruik en de gebruiker van de techniek belangrijker vindt dan de techniek zelf. Al 35 jaar combineert hij marketing, verkoop en consultancy voor technische producten. Dit deed hij o.a. voor machinebouwers, adviesbureaus en procesautomatiseerders. Ron neemt ons mee in de vraagstukken van nu de dag, wat betekent dat voor mij en wat ga ik eraan doen.

Zet in je agenda!

Donderdag 1 december 2022
Vanaf 14.00 uur

Locatie: De Stadstuin WSF Events aan de Tractieweg 24 in Utrecht

Aanmelden

Meld je via ons formulier aan voor dit evenement.

TERUG NAAR HET OVERZICHT