23 september 2021

FEDA Business Booster

Nieuwe kansen, perspectieven of ideeën: daarvoor kom je naar de Business Booster.

Het concept van de business booster

Je meldt je aan, en je wordt ‘gematcht’ aan iemand anders. Iemand die je niet kent, en waarschijnlijk ook niet tijdens een borrel had opgezocht. Uit de verrassende, onverwachte ontmoetingen ontstaat begrip voor elkaars bedrijfsactiviteiten en mogelijkheden. Het zet aan tot samenwerking. Maar dat hoeft niet altijd te gebeuren, het kan ook gewoon een leuk gesprek zijn dat niet direct leidt tot ‘iets’ – maar wél tot een nieuwe relatie.

HOE WERKT HET?

De Business Boosters zijn online. Je gaat achter je computer zitten, de teller telt af en je gaat in gesprek met de persoon die aan de andere kant van de internetlijn zit. Elk gesprek is waardevol. Dat kan leiden tot andere perspectieven van de business, waardoor je ideeën opdoet.

Uiteraard ontvang je na aanmelding meer praktische instructies voor de Business Booster.

zet het in je agenda

Onder het genot van een kop koffie online met mensen spreken, en leren van elkaars perspectieven en ideeën… daar wil je toch óók bij zijn?

DONDERDAG 23 SEPTEMBER

9.00 – 10.00 UUR

ONLINE, VIA TEAMS

AANMELDEN

Is jouw bedrijf FEDA-lid? Dan ontvang je een uitnodiging voor dit event via e-mail, waarmee je je met één klik kan aanmelden via het FEDA-ledenportal.

Heb je geen e-mail ontvangen of ben je geen FEDA-lid? Neem dan even contact op via dit formulier. We zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk aangemeld wordt.

TERUG NAAR HET OVERZICHT