13 april 2021

FEDA Business Booster

Ketenintegratie in de praktijk gebracht: de FEDA Business Boosters. De Business Boosters leiden tot nieuwe businesskansen, kruisbestuiving of zakelijke relaties die je in eerste instantie niet had verwacht.

Het concept

Je meldt je aan, en je wordt ‘gematcht’ aan iemand anders. Iemand die je niet kent, en waarschijnlijk ook niet tijdens een borrel had opgezocht. Uit de verrassende, onverwachte ontmoetingen ontstaat begrip voor elkaars bedrijfsactiviteiten en mogelijkheden. Het zet aan tot samenwerking. Maar dat hoeft niet altijd te gebeuren, het kan ook gewoon een leuk gesprek zijn dat niet direct leidt tot ‘iets’ – maar wél tot een nieuwe relatie.

Hoe werkt het?

De Business Boosters zijn online. Je gaat achter je computer zitten, de teller telt af en je gaat in gesprek met de persoon die aan de andere kant van de internetlijn zit. Elk gesprek is waardevol. Dat kan leiden tot andere perspectieven van de business, waardoor je ideeën opdoet. 

Boost je business!

Na aanmelding ontvang je een e-mail waarin gevraagd wordt om een aantal vragen te beantwoorden. Op die manier wordt de beste match gemaakt. Vragen die we je willen stellen, gaan over je uitdagingen in je bedrijf of functie. Maar ook waarmee jíj iemand anders kan helpen en onderwerpen waarover je wilt praten.  

Aanmelden

De FEDA Business Booster is aan het begin van de werkdag. Pak een kop koffie erbij, en laat je verrassen.

  • Dinsdag 13 april, 9.00 – 10.00 uur

 

 
TERUG NAAR HET OVERZICHT