29 februari 2024

FEDA Executive Diner Event

Inspirerende topsprekers tijdens een exclusief diner

Zet het in je agenda: schrikkeldag 2024 – 29 februari – het 3e FEDA Executive Diner. Wij beloven een event dat nóg beter, unieker, intrigrerender en inspirerender wordt dan die van het afgelopen jaar! Geniet, samen met je tafelgasten, van presentaties van high end keynote speakers. Dit jaar gaat het over AI, maar dan op een compleet andere manier die je nog niet hebt gezien of gehoord.

HOE WERKT HET FEDA EXECUTIVE DINER EVENT?

Omdat netwerken een belangrijk onderdeel is van het FEDA Executive Diner event, bestel je stoelen voor jezelf én voor je gasten. Je gasten – zakenrelaties of collega’s – kan je verrassen met aanwezigheid bij dit exclusieve & inspirerende event. Neem dus zoveel gasten mee als je zelf wilt! Wees er als eerste bij en verzeker jezelf alvast van voldoende plaatsen.

WEER EEN UNIEKE LOCATIE

De Krachtcentrale is gebouwd in 1938. De vloerzeilfabriek had dusdanig veel elektriciteit nodig dat er besloten werd op eigen terrein een Krachtcentrale te bouwen voor stoomproductie. In 1967 werd de Krachtcentrale buiten gebruik genomen, en kreeg uiteindelijk een tweede leven als restaurant. Komt de Krachtcentrale je bekend voor? De tv-opnames van het Perfecte Plaatje vinden altijd plaats in deze unieke locatie.

EEN VERRASSENDE BLIK OP ai

Het onderwerp is AI. En ja, daar zijn al wel meer events over. Maar wij doen het anders: we schetsen een compleet beeld in 1 avond – waarbij je ook nog eens geniet van een heerlijk diner. We zoomen eerst in op de lange termijn: hoe ziet je businessmodel er over 5 tot 10 jaar uit? Vervolgens aandacht voor de échte uitdaging: op welke manier bereid je je voor als de technologische ontwikkelingen zó snel gaan dat er over een jaar al nieuwe mogelijkheden zijn?

Daarna zoomen we in op de maakindustrie. Hoe trapt AI het gaspedaal van Industry 4.0 in? En als afsluiter een verrassende toepassing die nú al plaatsvindt in het netwerk van FEDA.

De EXPERTSPREKER:
job van den berg

Job is een veelgevraagde spreker, en je kan hem kennen omdat hij vaak in de media te gast is of van zijn columns voor o.a. De Ondernemer. Hij is een van de weinige experts die in staat is om ook niet-dataspecialisten de waarde van data en AI te laten inzien. Samen met Remy Gieling richtte hij ai.nl en The Automation Group op.

Door zijn brede ervaring is hij in staat om zowel de business-, data- als organisatorische kant te belichten. Hij hielp al vele bedrijven met hun AI-vraagstukken. En dankzij zijn tomeloze enthousiasme, humor en interactie, belooft hij bij dit Executive Diner vooral veel energie en inspiratie te brengen.

UIT DE PRAKTIJK:
diethard frank

Diethard Frank is principal consultant bij FEDA-lid Festo voor hun wereldwijde innovaties op het gebied van business intelligence.

Momenteel is hij verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van de strategie voor Big Data Analytics, inclusief een Data Science Lab. Daarbij hebben integratie van Big Data Analytics in het digitaliseringsprogramma en het mogelijk maken van kunstmatige intelligentie voor de IT van de Festo digitale roadmap de belangrijkste aandacht.

Waar & Wanneer?

Het jaar 2024 is een schrikkeljaar. En omdat je dan tóch een extra werkdag hebt, is dat een goede reden om die op een nuttige en leuke manier in te vullen: met het FEDA Executive Diner in Huizen.

Datum & tijd:
Donderdag 29 februari, vanaf 16.30 uur

Locatie:
De Krachtcentrale, Havenstraat 76, Huizen

PROGRAMMA

De avond zal bestaan uit:

  • 16.30 uur: ontvangst
  • 17.00 uur: welkomstwoord & start Executive Diner met een amuse
  • 17.15 uur: Job van den Berg spreekt, waarna het voorgerecht wordt geserveerd
  • 18.30 uur: voor het hoofdgerecht zal Frank Diethard je meenemen in hun AI Journey
  • 20.00 uur: een heerlijk dessert buffet staat gereed

  NOG EVEN IN HET KORT

  Voor 199 euro (excl. btw) per stoel krijg je:

  • Een exclusief dinerevent op een unieke locatie voor jezelf en je gast(en).
  • Inspirerende topsprekers die je een compleet beeld schetsen van de invloed van AI, inclusief je toekomstige businessmodel.
  • Interessante gasten uit je branche, zoals DGA’s, CEO’s en salesdirecteuren.

  IMPRESSIE VAN HET EXECUTIVE dINER 2023

  Het is alweer de 3e keer dat FEDA het Executive Diner organiseert.
  De vorige editie vond plaats in Oranjerie Hydepark, waar de aanwezigen de energietransitie bespraken.

  TERUG NAAR HET OVERZICHT