7 april 2022

FEDA Executive Diner

Een exclusief evenement op een exclusieve locatie: dat is het FEDA Executive Diner. Dit jaar vindt het Executive Diner plaats op 7 april in Kasteel Woerden. Een historische locatie, want het 600 jaar oude Kasteel dateert uit 1410. Rentmeester Heynric Hermans werd de eerste bewoner van het kasteel en vertegenwoordigde de Brabantse hertog Jan Van Beieren, bouwheer van het kasteel.

MET DE KETEN AAN TAFEL

Met het Executive Diner krijg je een heerlijk 4-gangendiner, waar je bekende én nieuwe gezichten ontmoet. Van toeleverancier naar integrator tot eindgebruiker aan tafel.

Als FEDA-lid kan je tickets kopen voor zowel jezelf als jouw eigen gasten.

NEIL VAN ES
JONGE ONDERNEMER

Begonnen met 3D-printen tijdens zijn studie, liet Neil van Es zijn bedrijf Parts on Demand uitgroeien tot een van de pioniers in Europa op het gebied van seriematig produceren van 3D-geprinte industriële onderdelen.

Neil, ook wel geek-in-chief, was Jonge Ondernemer van het Jaar en vertelt tijdens het FEDA Executive Diner met een inspirerend enthousiasme over de ongekende veranderingen die nieuwe productietechnologieën gaan betekenen voor de uitdagingen in onze business.

WAT STAAT ER OP HET MENU?

Hoe het menu er precies uitziet, maken wij van tevoren bekend. Maar om het geheim van de kok een beetje te verklappen: denk aan een tartaar van zalm, een langzaam gegaarde kalfsmuis, een gebakken zeebaars met kruidenmousseline of salentijnsteak met crème van pastinaak en rode wijn. Het water loopt ons al uit de mond…

NODIG JE EIGEN GASTEN UIT

Eindelijk! We kunnen na twee jaar weer bij elkaar komen. Dan is het natuurlijk nog mooier om je eigen gasten mee te nemen. En dat is mogelijk: je kan tickets bestellen voor jezelf, maar ook voor je collega’s of zakenrelaties die je graag wilt verrassen met een exclusieve avond in Kasteel Woerden. Neem dus zoveel gasten mee als je zelf wilt.

PETER ROS tOEKOMSTSTRATEEG

Auteur en toekomststrateeg Peter Ros is een van de sprekers die jou, samen met jouw zakenrelaties, een inspirerende avond zal bezorgen.

De mens neigt naar het optimaliseren van het bekende, terwijl vernieuwing vaak in het onbekende schuilt. Peter vertelt je alles over hoe je ruimte creëert voor ontwikkeling, innovatie en kansrijke opties. Ook krijg je zijn pocketboekje ‘Een beetje Warorde’ mee.

OP EEN EXCLUSIEVE LOCATIE

Het FEDA Executive Diner vindt plaats op 7 april in Kasteel Woerden. Na een hartelijke ontvangst om 17.30 uur in dit indrukwekkende kasteel, toasten we alvast op de komende avond met een prosecco. Daarna gaan we aan tafel in de Van Ommerenzaal, vernoemd naar een markante fotograaf uit Woerden. Vanaf de dinertafels hebben we prachtig uitzicht op de slotgracht van het kasteel.

STAAT JOUW LOGO STRAKS BIJ DEZE KASTEELPOORT?

Wil je met jouw bedrijf straks alle gasten van het FEDA Executive Diner welkom heten? Sponsor dan voor 1.250 euro dit unieke event. Voor, tijdens en na 7 april zorgen wij voor veel zichtbaarheid van jouw merk of product. Het mooie is dat toegang voor twee personen inbegrepen is in het sponsorpakket.

Voor sponsoring neem contact op via info@feda.nl.

Het FEDA Executive Diner wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

BESTEL JE TICKETS VOOR DIT UNIEKE EVENT

Het FEDA Executive Diner wordt een event waar we nog lang over napraten. Iedereen is toch wel toe aan zo’n feestje?

De kosten zijn 175 euro per ticket. Daarvoor krijg je een heerlijk 4-gangendiner op een unieke locatie met inspirerende sprekers en gasten.

Ook is het mogelijk om je eigen tafel te reserveren (maximaal 6 personen per tafel). Als je dat wilt, geef dat dan even aan in het bestelformulier.

Dus bestel vandaag nog tickets voor jezelf en voor je gasten. Het werkt heel simpel: geef in dit formulier aan hoeveel tickets je wilt bestellen.

 
 

 

KASTEEL WOERDEN: MAKKELIJK BEREIKBAAR

Kasteel Woerden is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het kasteel ligt tegenover station Woerden, aan de spoorlijn Utrecht – Den Haag. Verder bieden het parkeerterrein van het kasteel en parkeergarage Defensie-eiland voldoende ruimte, en zijn er laadpalen in de buurt voor elektrische auto’s.

TERUG NAAR HET OVERZICHT