28 september 2022

FEDA Journaal

Het FEDA Journaal brengt je in een half uur up-to-date over de laatste ontwikkelingen in onze branche.

Deze keer zenden wij het journaal uit vanaf de FEDA-lounge in de Jaarbeurs Utrecht. In het Journaal passeren de innovaties van de exposanten (FEDA-leden), krijg je een BI-update, en nog veel meer. Kom op 28, 29 en 30 september naar de FEDA-lounge om 13.00 uur. Terugkijken kun je via de FEDA-linkedin, website en youtube.

de NIEUWSTE ontwikkelingen in een half uur samengevat

Het FEDA Journaal is een snelle nieuwsupdate over onderwerpen die elk bedrijf binnen onze branche raakt. De vakbeurs vakbeurs World of Technology & Science (WoTS) is een uitgelezen moment om in gesprek te gaan met onze FEDA-leden en onze bezoekers van de FEDA-lounge. Onze BI-specialist zal u voorzien van een update en we informeren u over IndustryID en vele kennisitems. U mag het niet missen. Stay tuned op onze kanalen!

Op 28, 29 en op 30 september kunt u een journaal van ons verwachten. Volg het op de voet!

KIJK HET laatste FEDA JOURNAAL TERUG

AANMELDEN

Is jouw bedrijf FEDA-lid? Dan ontvang je een uitnodiging voor dit event via e-mail, waarmee je je met één klik kan aanmelden via het FEDA-ledenportal.

Heb je geen e-mail ontvangen of ben je geen FEDA-lid? Neem dan even contact op via dit formulier. We zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk aangemeld wordt.

TERUG NAAR HET OVERZICHT