1 oktober 2021

FEDA Journaal & FEDA Café

Een update van de laatste marktontwikkelingen, en napraten tijdens het FEDA Café.

EEN SNELLE NIEUWSUPDATE

We bieden je tijdens je lunchpauze een snelle nieuwsupdate met interessante interviews en de actuele stand van zaken in de belangrijkste sectoren. Ook komt de agenda voor de komende maanden en een BI Update langs.

Aansluitend aan het FEDA Journaal kan je napraten en borrelen tijdens het FEDA Café.

MARKET UPDATE: VERPAKKINGS-INDUSTRIE

In een interview met Michael Nieuwesteeg, directeur van brancheorganisatie NVC Netherlands Packaging Centre, komen de laatste ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie aan bod.

BI UPDATE DOOR ILSE LAGENDIJK

Onze Business Intelligence specialist Ilse Lagendijk zal het weerbericht voor onze sector presenteren. Wat is de zonnige zijde van de huidige economische ontwikkelingen in onze sector? En waar zijn onweerswolken op komst?

FEDA-LID IN DE SPOTLIGHT

We gaan op bezoek bij een van de FEDA-leden. In dit item kom je meer te weten over hun onderneming, én hun visie op de toekomstige marktontwikkelingen.

NA AFLOOP:
FEDA CAFÉ

Na het Journaal gaan we allen naar het FEDA Café, waar je welkom wordt geheten door de kroegbaas. Ook deze keer hebben we digitale stamtafels. Aan de stamtafels heb je interactieve gesprekken met vakgenoten, die worden geleid door onze tafelheren en -dames.

ZET HET IN JE AGENDA

Bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen in onze branche: daarvoor volg je het FEDA Journaal.

Meld je nu aan, en ontvang de link voor de live-uitzending. Aansluitend aan het FEDA Journaal kan je ook deelnemen aan het FEDA Café.


VRIJDAG 1 OKTOBER

12.30 – 13.30 UUR

ONLINE, VIA EEN LIVESTREAM

aanmelden

Is jouw bedrijf FEDA-lid? Dan ontvang je een uitnodiging voor dit event via e-mail, waarmee je je met één klik kan aanmelden via het FEDA-ledenportal.

Heb je geen e-mail ontvangen of ben je geen FEDA-lid? Neem dan even contact op via dit formulier. We zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk aangemeld wordt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
TERUG NAAR HET OVERZICHT