27 mei 2021

Sprong naar de toekomst

In een tijd waarin veranderingen elkaar in een hoog tempo opvolgen, is scherpte essentieel. We moeten nieuwe kwaliteiten aanleren, netwerkcoalities smeden en opschalen als de markt daarom vraagt. Het FEDA Ledenevent gaat over de sprong naar de toekomst. Oók als we ons vandaag nog in een comfortabele positie bevinden, waarin verandering niet zo nodig lijkt.

OOK ALGEMENE LEDENVERGADERING

Tegelijkertijd met het online FEDA Ledenevent vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. Ook zullen we digitaal met elkaar borrelen en napraten.

lEKKER BORRELEN?

Omdat we helaas geen fysieke bijeenkomst kunnen houden, maar wel graag het glas willen heffen, sturen we leden een verrassingspakket voor het event.

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM DIT VERRASSINGSPAKKET TE BESTELLEN, IN VERBAND MET DE VERZENDDUUR VAN DEZE PAKKETTEN. WE HOPEN DAT JE ALSNOG EEN GEZELLIGE (ONLINE) BORREL HEBT.

werp je pantser af om te groeien

SPECIALE SPREKER:
dorien van der heijden

Dorien begeleidt vanuit Lobster Company organisaties bij strategieontwikkeling en het realiseren van business development. Ze stimuleert hierbij het denken vanuit klantbehoeften en -drijfveren en de unieke kracht van de eigen organisatie. Als partner van ICSB Marketing en Strategie werkte ze jarenlang voor tal van profit en non-profit organisaties aan het realiseren van strategische vernieuwing. Dorien is co-auteur van ‘De strategie van de Kreeft’ en al meer dan 10 jaar een van de drijvende krachten achter innovation leadersnetwerk YellowCats.

LIVESTREAM

Het evenement is live te bekijken in YouTube. Ook kan je meepraten en stemmen in de Yellenge Event App.

TERUG NAAR HET OVERZICHT