10 februari 2022

FEDA Inspiration Day

Op donderdag 10 februari 2022 gaan we voor een herkansing van ons Ledenevent met drie informatieve en interessante workshops. We starten met een positieve energy booster (wat dat is, laten we nog even in het midden), waarna je je kan laten inspireren door experts op het gebied van marketingstrategie, HR, finance & data.

inspirerende workshops

Een Ledenevent met inspirerende workshops: dat is wat we gaan doen op 10 februari 2022. Helaas konden deze workshops niet doorgaan in december 2021.

Neem gerust je collega’s mee, want met deze workshops gaan we als ondernemersnetwerk FEDA in de breedte.

workshop #2
EMPOWERING HUMAN RESOURCES

Je hebt flink geïnvesteerd in talent acquisition, employer branding en recruitment, maar we zien het allemaal: het behouden van talentvolle medewerkers wordt steeds moeilijker. Hierdoor mis je zakelijke kansen. Hoe zorg je ervoor dat de toppers zich verbonden blijven voelen met jouw bedrijf? Samen met Monique Westerduin ga je hiermee aan de slag.

workshop #1
AAN DE SLAG MET JE BUSINESS MODEL

In een tijd waarin je niet elke klant kan bedienen, waarin je supply chain en resources aandacht nodig hebben en je kostenstructuur onder druk staat, is het Business Model Canvas een handig hulpmiddel om snelle keuzes te maken. In een snelkookpansessie ga je aan de slag met je businessmodel. Je doet dat onder inspirerende begeleiding van Willem de Vries.

workshop #3
MEER INZICHT IN JE FINANCIËLE POSITIE

De veranderingen volgen elkaar in een razend tempo op. Je wilt grip houden op je financiële positie en ingrijpen vóórdat een probleem opduikt. Maar hoe kan je data met elkaar koppelen en integreren, zodat je 24/7 het gevoel hebt dat je ‘in control’ bent? Hein Heuvelmans en Niels Stuij vertellen je hoe je op een simpele manier meer inzicht krijgt met datavisualisatie in Power BI.

AANSLUITEND borrelen in ons
feda café

Na een middag vol inspiratie, wil je natuurlijk napraten over wat je hebt geleerd met andere FEDA-leden. Dat kan! Ons FEDA Café gaat aansluitend aan de workshops open.

 

 

WAAR & WANNEER?

DONDERDAG 10 FEBRUARI 2022

14.30 – 18.00 UUR

LOCATIE: RDM Next, Scheepsbouwweg 8 – Rotterdam

 
TERUG NAAR HET OVERZICHT