19 januari 2023

FEDA Next BUSINESS BOOSTER

Online speeddaten met vakgenoten, ontwikkelingen in de branche volgen, jezelf introduceren of kennis overdragen. De Business Booster is er voor iedereen die andere expertises wil ontmoeten. Doe je mee? De booster is ervoor bedoeld om van elkaar te leren. Meldt gerust ook je collega’s aan, dat geldt ook voor relaties.

De Business Booster vindt online plaats. Er is een centrale ontmoeting en je wordt ingedeeld in ’rooms’ waar je met andere experts kennis maakt en dieper kunt ingaan op een willekeurig onderwerp. Tijdens de Business Booster heb je twee gesprekken. Elk gesprek is waardevol, want het leidt tot andere perspectieven op de business. Je doet ideeën op voor nieuwe producten, marktsegmenten of samenwerkingen. De FEDA Business Booster: de ideale start van je werkdag!

Waar & wanneer?

Donderdag 19 januari 2023
09.00 – 10.00 uur

Locatie: Online

Programma

09.00 Introductie
09.15-09.30Kennismaken met andere experts in een ‘room’ – ronde 1
09.30-09.45Kennismaken met andere experts in een ‘room’ – ronde 2
09.45-10.00Afsluiting, gegevens uitwisselen

Zet in je agenda!

Donderdag 19 januari 2023
09.00 – 10.00 uur

Locatie: Online

Aanmelden

Meld je via ons formulier aan voor dit evenement.

”Netwerken is van belang zodat je weet in de markt wat er speelt en dit vervolgens toe kunt passen als innovatieve oplossing voor de klant. Tijdens een event als de Business Booster word je aan een gesprekspartner gekoppeld wat altijd een verassend effect heeft. Met elkaar bouwen we aan new business”.

Wim Jaap Perdok, Perdok BV

Dit evenement Wordt gesponsord door:

TERUG NAAR HET OVERZICHT