26 januari 2023

FEDA Next BUSINESS CAFE

FEDA Café, 26 januari, 16 – 18u, locatie My Automation (MA-IT), Keulenstraat 21 Deventer. Unieke rondleiding met borrel.

Het FEDA Business Café is een exclusief event waar FEDA-leden onder het genot van een drankje met elkaar in gesprek kunnen gaan. Maar dat niet alleen! Er staat een inspirerend programma voor je klaar. Blij zijn wij met My Automation MA-IT als gastheer en met genoegen nodigen wij dan al onze FEDA-leden uit op 26 januari op de locatie van MA-IT in Deventer. Samen proosten we op het nieuwe jaar en wensen we een ieder goede business! Het FEDA Café is geopend voor alle medewerkers van de FEDA-lidbedrijven.

De netwerkborrel biedt gelegenheid voor een unieke rondleiding in het pand. We nemen we dan een kijkje in het innovatieve Experience Center waar je onder andere een industriële robot, een geautomatiseerd magazijn, een mini factory en een complete frisdrankfabriek tegen zult komen.

Daarbij biedt het programma ook een officieel moment; IndustryID en de ondertekening van de Quality of Service met MA-IT, Marc Waarle (trainer en academy coördinator bij MyAutomation MA-IT. Hier meer over tijdens het event.

Meteen aanmelden

Onze gastheer
Tijdens de netwerkborrel zal Aram Malas ons meer vertellen over de achtergrond van MA-IT en wat zij in tien jaar hebben bereikt. Aram Malas is de Managing Director van MA-IT MyAutomation. Hij heeft de organisatie in 2010 opgericht met als doel een meerwaarde te kunnen creëren voor zowel klanten als medewerkers van MA-IT. MA-IT is een adviesbureau in de Industriële Automatisering en is gespecialiseerd in Industriële Software- en Hardware Engineering. MA-IT heeft inmiddels 135 medewerkers in dienst en heeft inmiddels 5 vestigingen verspreid door heel Nederland (Deventer, Assen, Almere, Gorinchem en Eindhoven).

Terugblik FEDA Business Café tijdens de WoTS 2022:

Waar & wanneer?

Donderdag 26 januari 2023
16.00 – 18.00 uur

Locatie: My Automation (MA-IT), Keulenstraat 21 in Deventer

Zet in je agenda!

Donderdag 26 januari 2023
16.00 – 18.00 uur

Locatie: My Automation (MA-IT), Keulenstraat 21 in Deventer

Aanmelden

Meld je via ons formulier aan voor dit evenement.

Dit evenement is gesponsord door:

TERUG NAAR HET OVERZICHT