25 mei 2023

FEDA Next INNOVATION TALK

Ontdek de wondere wereld van Artificial Intelligence (AI) in de industrie tijdens de FEDA NEXT Innovation Talk op donderdag 25 mei van 16.00-17.00 uur. Deze online talk informeert je hoe AI al wordt gebruikt in de industrie. Laat je inspireren hoe AI kan bijdragen aan de bedrijfsvoering, producten en dienstverlening van jouw bedrijf.

AI IS GEEN TOEKOMSTMUZIEK MEER, MAAR DAGELIJKSE WERKELIJKHEID

Kunstmatige intelligentie is flink in opmars in de industrie. In de vierde industriële revolutie draait alles om het slim gebruik maken van technologie en data. Slimme productie en geautomatiseerde processen worden de norm in Industry 4.0. AI speelt hierbij een belangrijke rol. Machines en systemen kunnen zelfstandig leren en beslissingen nemen.

AI-OPLOSSINGEN IN DE INDUSTRIE

Micha Daman van Mitsubishi Electric Factory Automation Benelux zal als spreker tijdens deze FEDA NEXT Innovation Talk zijn visie geven op het gebruik van AI in de industrie. Hoe wordt AI gebruikt om bedrijfsprocessen te verbeteren? En hoe creëer je kansen voor je bedrijf, groot of klein? Micha zal ook ingaan op de risico’s van de inzet van AI en waar in de industrie dit (nog) niet toepasbaar is.

MELSOFT MAILAB

Tijdens de FEDA NEXT Innovation Talk zal Micha het vooral hebben over de ontwikkelingen van AI in de industrie. Ook zal worden gesproken over de innovatieve data science tool, MELSOFT MaiLab. Deze tool helpt bedrijven om productiviteitsverbeteringen op productielijnen te realiseren. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om procesbediening automatisch te optimaliseren en monitoring, zichtbaarheid en diagnose van installaties te maximaliseren.

WAAR & WANNEER

Donderdag 25 mei 2023

16.00 – 17.00 uur

Online via een livestream
(je ontvangt de link na aanmelding)

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

TERUG NAAR HET OVERZICHT