13 oktober 2022

FEDA Next Innovation Talk

Prikkelen, inspireren en interactie op gang brengen: dat zijn de FEDA Next Innovation Talks. We maken binnenkort het onderwerp van de FEDA Next Innovation Talk van 13 oktober bekend.

HET CONCEPT VAN DE INNOVATION TALK

Een spreker neemt je op inspirerende wijze mee in hun bedrijfsvoering. Hoe hebben ze digitalisering in de praktijk gebracht? Hoe zorgen ze ervoor dat klantoriëntatie in de haarvaten van het bedrijf zit? Welke voordelen heeft dat gebracht en hoe zou het bij jou in de praktijk gebracht kunnen worden? Zomaar een paar onderwerpen die tijdens de Talks aan bod komen.

Onze vorige INNOVATION TALK

Hoe hebben studenten de ontwikkeling van een raceauto aangepakt? Maar vooral: wat kunnen bedrijven opsteken van dit team van 70 jonge, enthousiaste engineers? Dé generatie van AI en smart data. Werken ze op een slimmere manier samen? En hoe doen ze dat dan?

Tijdens deze Talk komen studenten van de TU Eindhoven op het virtuele podium. Ze vormen samen het studententeam URE dat elk jaar weer opnieuw een elektrische racewagen ontwikkelt. En ze blijven innoveren, want ook autonoom racen is tegenwoordig mogelijk.

De Innovation Talk vond plaats op 28 oktober 2021, live vanuit de werkplaats van URE.

 

 

WAAR & WANNEER?

DONDERDAG 13 OKTOBER 2022

16.00 – 17.00 UUR

LOCATIE: ONLINE

 

AANMELDEN

Is jouw bedrijf FEDA-lid? Dan ontvang je een uitnodiging voor dit event via e-mail, waarmee je je met één klik kan aanmelden via het FEDA-ledenportal.

Heb je geen e-mail ontvangen of ben je geen FEDA-lid? Neem dan even contact op via dit formulier. We zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk aangemeld wordt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TERUG NAAR HET OVERZICHT