18 mei 2021

FEDA Next Innovation Talk

FEDA Next Innovation Talks prikkelen, inspireren en brengen interactie op gang. Een spreker neemt je op inspirerende wijze mee in hun bedrijfsvoering. Hoe hebben ze digitalisering in de praktijk gebracht? Hoe zorgen ze ervoor dat klantoriëntatie in de haarvaten van het bedrijf zit? Welke voordelen heeft dat gebracht? En hoe zou het in de praktijk gebracht kunnen worden bij jou?

DE KRACHT VAN DATA VOOR JE KLANT ÉN JE BUSINESSMODEL

Dat we naar een digitale datagedreven toekomst gaan, is wel bewezen. Maar hoe gebruik je data slim in je marketing- en salesbeslissingen? En hoe kan je het omzetten naar nieuwe diensten voor je klant – en daarmee ook extra verdienmodellen voor je bedrijf?

DE SPREKERS

Tijdens de Talk word je door inspirerende sprekers meegenomen in de kracht van data. Ze maken het praktisch, en direct toepasbaar voor jouw organisatie, klanten en producten.

Een van die sprekers is Glenn Ignacio. Glenn is business development manager digitalization & automation bij Bosch Rexroth. Bosch investeerde de voorbije jaren sterk in digitalisering om de eigen plants efficiënter te maken, en helpt met die kennis nu andere bedrijven.

EEN INSPIRATIEBOOST

De FEDA Next Innovation Talk brengt je nieuwe businessideeën. Een host zal je als deelnemer betrekken in de discussie. En korte polls worden gebruikt om deze kracht bij te zetten. Kortom: een boost aan inspiratie.

ZET HET IN JE AGENDA

ONLINE | 18 MEI 2021 | 16.00 – 17.00 UUR

TERUG NAAR HET OVERZICHT