A4 Hydrauliek B.V.

In 1965 is de basis gelegd voor de productie van onze hydraulische cilinders. Sindsdien hebben wij veel ervaring op gedaan met het ontwerpen en produceren van standaard en custom-built hydraulische cilinders welke wereldwijd worden toegepast in de algemene machinebouw, afval- en recyclingtechniek, landbouwmachines, transportvoertuigen, grondverzetmachines, persen en maritieme toepassingen.

Samen met onze afnemers construeren wij aan de hand van beschikbare specificaties, tekeningen en/of modellen, de meest geschikte hydraulische cilinder voor iedere toepassing waarbij uitwisselbaarheid van alle delen gewaarborgd is. Onze vestigingen in Nederland en Roemenië met vakbekwame medewerkers en moderne productie methoden garanderen kwaliteit, degelijkheid en concurrerende prijzen.

Naast de certificaten ISO-9001 en ISO-26000 beschikken wij over diverse ”Type Approvals”. Speciaal voor maritieme- en offshore toepassingen werken wij nauw samen met o.a. Germanischer Lloyd, Lloyd’s Register of Shipping, Det Norske Veritas en Bureau Veritas, waardoor het mogelijk is hydraulische cilinders te leveren met een 3.1 of 3.2 certificaat.

TERUG NAAR HET OVERZICHT