ABB B.V.

ventyx-emea

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren terwijl tegelijkertijd de gevolgen voor het milieu afnemen.

Binnen de ABB-structuur staat de klant in het middelpunt zodat onze relaties snel en gemakkelijk toegang hebben tot het hele pakket van producten, diensten en totaaloplossingen dat ABB te bieden heeft.

Met onze marktgerichte organisatie spelen wij één-op-één in op de individuele wensen en behoeften van onze klanten. Bovendien vormt ABB Benelux de verbindende schakel tussen de wensen en behoeften van lokale opdrachtgevers en de veelzijdige mogelijkheden van het wereldwijde ABB-concern.

De ABB Benelux-organisatie biedt de kritische massa die vereist is om de snelle technologische ontwikkelingen bij te kunnen houden. Met meer dan 10 vestigingen is ABB sterk vertegenwoordigd in de Benelux. ABB Benelux is een open organisatie waar u met al uw specifieke problemen terecht kunt bij lokale specialisten.

Lees hier het interview met Martin van der Have voor FEDA lid in de spotlight over hun Yumi project en meer over ABB.

TERUG NAAR HET OVERZICHT