ABI BV

Al in 1922 stonden kwaliteit en degelijkheid voorop bij alles wat we deden. Vanuit die basis is ABI ook vandaag de dag nog volop in beweging – als toonaangevend specialist in aandrijftechniek, motion control en robotics.

Dat betekent continu innoveren en slim ontwerpen, vanuit ervaring praktisch te werk gaan en alles vlekkeloos uitvoeren. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen, voor nieuwe of bestaande systemen. Wij doen niets liever dan oplossingen ontwikkelen waarmee u vooruit komt.

Wat we doen

Eigen productie

ABI: wij produceren speciaalaandrijvingen, elektromotoren, motorreductoren en roestvaste aandrijvingen binnen onze eigen geavanceerde productielijn.
ABIflexx: wij ontwikkelen en bouwen onze eigen deltarobots waarmee u onder meer een flinke besparing van footprint op de fabrieksvloer realiseert.

Handelsactiviteiten

Aandrijvingen: Van standaard toepassingen tot specialistisch maatwerk – voor elke vraag bieden wij een passende uitvoering.
Motion control: ABI heeft uitgebreide kennis van de dimensionering, implementatie en inbedrijfname van enkel- en meerassige motion control-systemen.
Robotics: we leveren een uitgekiend productpakket van vooraanstaande fabrikanten.

Engineering

Wij denken in een vroeg stadium met u mee bij de ontwikkeling en toepassing van individuele applicaties of complete aandrijfsystemen.

Ondersteuning

We begeleiden aandrijfvraagstukken van begin tot eind en bieden trainingen om met de ontwikkelde systemen te leren werken.

TERUG NAAR HET OVERZICHT