Ammertech B.V.

Ammertech stelt zich ten doel om een vooraanstaande rol te spelen in haar marktsegment. Er wordt vanuit een professionele organisatie gewerkt met een gespecialiseerd team van binnen- en buitendienstmedewerkers, ondersteund door de afdelingen technische ondersteuning en logistiek.

De breedte van het leveringsprogramma maakt Ammertech tot een betrouwbare partner voor veel industriële eerste montagebedrijven. Dit kan natuurlijk in combinatie met technisch advies en logistiek maatwerk.

Ammertech als totaalleverancier

Kosten spelen voor alle ondernemingen een belangrijke rol. Door als totaalleverancier te functioneren, helpt Ammertech haar afnemers om hun inkoop- en logistieke kosten te reduceren. Via gespecialiseerde wederverkopers en technische groothandelsbedrijven vinden veel producten hun weg naar de regionaal werkende bedrijven en eindverbruikers.

Leveringsprogramma

Het accent in leveringsprogramma ligt op primair kwalitatief hoogwaardige producten. In situaties waar de kwaliteitseisen minder hoog liggen, kan in overleg worden gekozen voor een voor de afnemer best passende prijs-kwaliteitverhouding.

Door haar zelfstandigheid heeft Ammertech de mogelijkheid om additioneel aan het standaard leveringsprogramma, maatwerk- oplossingen aan te dragen.

TERUG NAAR HET OVERZICHT