AXIS & Stuifmeel B.V.

Vanaf 1 januari 2016 is AXIS & Stuifmeel gevestigd aan de Coenecoop 1 te Waddinxveen. De nieuwe bedrijfslocatie biedt zowel voldoende magazijnruimte als een inspirerende omgeving voor onze medewerkers.

Leveringspakket Het productenpakket van AXIS & Stuifmeel omvat producten en oplossingen uit vijf verschillende techniekpijlers: Aandrijftechniek, Lineairtechniek, Motion Control, Magneet- & Elektrotechniek en Pneumatiek & Ventieltechniek.

Missie Naast het leveren van losse componenten, stellen wij ons tot doel om, samen met onze partners (leveranciers en klanten) innovatieve, doeltreffende, aantrekkelijk geprijsde oplossingen te creëren. Niet incidenteel, maar op een structurele wijze samenwerken aan betrouwbare producten en systemen voor complexe problemen op het gebied van aandrijven, besturen, meten en regelen.

Klanten Onze klanten bouwen of gebruiken machines, installaties en toepassingen in vele verschillende branches. Door te luisteren naar de behoeften, wensen en eisen van onze afnemers komen we gezamenlijk tot de juiste oplossing. Overal waar sprake is van een mechanische of elektrische beweging, kunnen onze producten of systemen het verschil maken.

Kwaliteit Het hebben van het ISO-9001 certificaat is geen garantie voor kwaliteit op zich. Bij AXIS & Stuifmeel werken we met betrouwbare leveranciers, zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Accuraat, op tijd en vooral duidelijk: afspraak is afspraak. Dat is de garantie voor kwaliteit!

 

Meer weten over AXIS & Stuifmeel? Lees hier het interview met Perry Eijhout: ‘FEDA-lid in de spotlight’ 

TERUG NAAR HET OVERZICHT