Emerson Process Management Nederland

Hogere betrouwbaarheid, Lagere Emissie en Best Cost…. Tegelijkertijd
Energie is de levensbron voor elke productielocatie, en naast grondstoffen heeft energie het grootste aandeel in de operationele kosten. Om de productie- en kwaliteitsdoelstellingen te behalen moet energie in welke vorm dan ook betrouwbaar geleverd worden naar de productieprocessen. Maar dat is nog maar één deel van de issues die vandaag de dag spelen met betrekking tot energie. Stijgende energiekosten en aangescherpte emissieregels verhogen de druk op producenten en maken het lastig om concurrerend te blijven.
Emerson’s technologieën en expertise worden door de procesindustrie gebruikt om op een nieuw niveau van energieverbruik te komen. Industriële sites gaan effectiever om met stijgende energiekosten en aanvullende emissieregelgeving met de hulp die Emerson biedt bij het verminderen van verspillingen, beter gebruik te maken van goedkopere nieuwe generatie biobrandstoffen om de efficiëntie te verhogen en dat allemaal door gelijktijdig ook de real-time operationele beslissingen te verbeteren.

Maximale betrouwbaarheid, een vermindering van de emissie en op het zelfde moment een verlaging van de operationele kosten … het is mogelijk met Emerson.

TERUG NAAR HET OVERZICHT