Holmatro Industrial Equipment B.V.

Holmatro, opgericht in Nederland in 1967, handelde oorspronkelijk in hogedruk hydraulische gereedschappen voor de scheepsbouw. Sinds begin jaren ‘70 ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren wij voornamelijk hydraulische producten die door verschillende afnemersgroepen over de hele wereld worden gebruikt.
Alle gereedschappen zijn ontwikkeld om precisiekracht te genereren en controleren voor uiteenlopende industriële toepassingen, zoals scheepsbouw, zwaar transport, onderhoud, petrochemie, offshore, constructie & installatie, mijnbouw en civiele techniek.

Holmatro gereedschappen worden ontwikkeld, geproduceerd en onderhouden op basis van de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van duurzaamheid, scheefbelasting, mechanische vervorming en overdruk. Omdat ze bestand moeten zijn tegen de meest extreme omstandigheden, worden alle producten grondig getest voordat ze in de praktijk worden ingezet.

Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft Holmatro fabrieken en verkoopkantoren in Nederland en de Verenigde Staten. Tevens hebben zij verkoopkantoren in China, Engeland en Polen, en een uitgebreid wereldwijd dealernetwerk.

TERUG NAAR HET OVERZICHT