Ingersoll Rand Netherlands B.V.

De kwaliteit van leven verbeteren

Bij Ingersoll Rand willen we voldoen aan de groeiende wereldwijde behoefte aan schone en comfortabele lucht, veilig en vers voedsel, energie-efficiëntie en duurzame bedrijfsvoering.

We zijn gepassioneerd over het bouwen aan een betere toekomst – een wereld van duurzame vooruitgang en duurzame resultaten. Om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en de gemeenschappen waarin we actief zijn en om de beste resultaten te behalen, zullen we:

Bouw een winnende cultuur op
Bouw een winnende cultuur door onze waarden te leven, een progressieve, diverse en inclusieve omgeving te creëren, innovatie en creativiteit mogelijk te maken en klantoplossingen te ontwikkelen die alle medewerkers betrekken bij de missie van Ingersoll Rand.

Strategisch
groeien Groei strategisch door technologie en innovatie, verkoopexcellence en productbeheer door duurzame oplossingen en diensten te leveren die tegemoetkomen aan onvervulde behoeften voor comfort en efficiëntie over de hele wereld.

Implementeer operationele uitmuntendheid
Implementeer operationele uitmuntendheid om waarde toe te voegen, zoals gedefinieerd door onze klanten, door een niet-aflatende nadruk op continue verbetering.

TERUG NAAR HET OVERZICHT