Itsme

ES Elektro, de grootste zelfstandige elektrotechnische groothandel van Nederland, is marktleider in de toelevering van elektrotechnische componenten en bijbehorende diensten aan industriële eindgebruikers, (toeleveranciers van) machinebouwers en technische installateurs. Op de 16 vestigingen in Nederland en Roemenië vinden klanten 320 technische gesprekspartners, betrokken bij de processen van hun klant.

Het bedrijf onderscheidt zich vooral door klanten te voorzien van op maat gesneden oplossingen in techniek en logistiek. Zo vereenvoudigen meer dan 170 klanten met het zeer efficiënte en volledig geautomatiseerde 2BIN systeem het beheer van materialen en de voorraad, waardoor besparingen tot 80% worden gerealiseerd. Ook kunnen klanten zich hierdoor beter toeleggen op hun kernactiviteiten. Deze dienst wordt ook aangeboden in samenwerking met zuster Hoogland-Mennens. Daarnaast biedt het bedrijf klantspecifieke orderverwerking en flexibele logistiek, met als ruggengraat het Distributiecentrum in Raamsdonksveer.

ES Elektro ondersteunt innovatieve techniek. Jaarlijks volgen meer dan 1.300 klanten opleidingen Industriële Automatisering bij het bedrijf. Twintig medewerkers bieden een deskundige Helpdesk en Consultancy bij ingebruikname en beheer van automatiseringssystemen voor fabriekstoepassingen.

TERUG NAAR HET OVERZICHT