Kaeser Compressoren B.V.

KAESER Compressoren B.V. is een dochteronderneming van de Duitse KAESER Kompressoren SE, één van de leidende fabrikanten ter wereld van compressoren en producten op het gebied van geavanceerde persluchtsystemen. Het hoofdkantoor van KAESER staat in Coburg, in het noorden van Beieren. Het bedrijf is in meer dan 100 landen en op alle continenten vertegenwoordigd door een uitstekende verkoop- en serviceorganisatie.

Wij onderscheiden ons door in elke situatie de beste oplossing te bieden: een passend systeem met een lager energieverbruik en een hoger rendement over de gehele levensduur. Dankzij de combinatie van een gedegen advies, de ontwikkeling van doordachte systemen en onze proactieve nazorg geven wij langdurige garanties op een gelijkblijvend prestatieniveau.

Wij zijn koploper als het gaat om het energiezuinig opwekken van perslucht en het hergebruiken van de energie die daarbij vrijkomt. Daarom willen we ons nog meer richten op kennisdeling. Ons doel is alle Nederlandse bedrijven die perslucht gebruiken inzicht te geven in de kosten van perslucht en hoe men daarop kan besparen. KAESER Nederland wil daarnaast haar positie binnen de persluchttechniek in Nederland verder uitbouwen door nieuwe markten aan te boren.

Er valt binnen veel organisaties nog een wereld te winnen als het gaat om het hergebruiken van de energie (warmte) die vrijkomt bij de opwekking van perslucht. Denk bijvoorbeeld aan het verwarmen van werkruimtes of aan het gebruiken van die warmte in het bedrijfsproces. Als bijkomend voordeel is dat onze energiezuinige oplossingen vaak in aanmerking komen voor subsidie.

TERUG NAAR HET OVERZICHT