Metal Work Nederland B.V.

Metal Work Nederland B.V., een bedrijfsprofiel; reeds geruime tijd is Metal Work actief op de locale pneumatiekmarkt. Het nieuwe kantoor met magazijn en werkplaats werd in mei 2000 feestelijk geopend. Vanuit het centraal gelegen Ede wordt de gehele Benelux beleverd.

Metal Work Nederland is ISO9001 gecertificeerd en heeft in de loop der jaren een uitgebreid dealernetwerk opgebouwd. Metal Work is dus in elke provincie te verkrijgen!
Momenteel zijn 11 mensen werkzaam voor Metal Work Nederland, waarvan 5 adviseurs. Dus een kleine groep enthousiaste mensen die open staan en klaar staan voor alle klanten en hun wensen.
Het moederbedrijf

Metal Work is een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van pneumatische componenten voor automatiseringssystemen. In 1967 startte Metal Work met de productie van insteek koppeling voor perslucht.

Sinds die tijd heeft Metal Work de bedrijfsstructuur, productieprogramma geleidelijk laten groeien tot marktleider in de sector pneumatiek voor automatiseringssystemen.
De fabriek in Concesio, Brescia biedt nu werk aan 280 mensen en wereldwijd nog eens aan 296 mensen. In 1992 heeft Metal Work het ISO 9001 certificaat binnengehaald.

Naast het certificaat voor kwaliteitsmanagement, is in 2000 het certificaat voor milieu management volgens ISO 14001 toegevoegd. Beide certificaten zijn afgegeven door het Duitse Dekra, erkent door de TGA.
Onze producten worden gedistribueerd en onderhouden vanuit 36 filialen in Italië en het buitenland, voorzien van een gegarandeerde expertise en efficiëntie tezamen met een uitgebreide “before and after” sales service. Productkwaliteit en efficiëntie is de stevige basis waarop Metal Work vandaag staat.

Deze kwaliteiten hebben het bedrijf in een positie gebracht om in te spelen op de markt behoefte en te voldoen aan de meest veeleisende vragen uit de marktsector voor pneumatische automatisering.

TERUG NAAR HET OVERZICHT