Snijders Hydrauliekslangen & Koppelingen

Snijders is een service- en handelsbedrijf, gespecialiseerd in de assemblage en levering van hydrauliekslangen & koppelingen door heel Nederland. Snijders is gevestigd aan de Jacobus Lipsweg 100 op het bedrijventerrein ‘Krabbepolder’ te Dordrecht.

Snijders onderscheidt zich door haar grote assortiment van 22.000 A-merk producten die toegepast worden binnen de scheepsbouw, offshore, grondverzet, landbouw, machinebouw, chemische industrie en voedingsmiddelen industrie.
Tevens is Snijders gespecialiseerd in het vervangen van hydrauliekslangen offshore. Ze beschikken over eigen monteurs en twee DNV gekeurde containers waarmee ze op locatie slangen kunnen persen.

Merken die Snijders voert zijn Bridgestone en Intertraco (slangen en koppelingen), Stucchi (snelkoppelingen) en PH (RVS koppelingen).

Snijders werkt uitsluitend met vakmensen, personeel met veel kennis en praktijkervaring. Dit uitgangspunt kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak waarin actief meegedacht wordt naar een professionele en duurzame oplossing voor uw vraag.
TERUG NAAR HET OVERZICHT