Turck B.V.

Turck is een van de toonaangevende fabrikanten in industriële automatisering. Met ongeveer 4.800 werknemers in meer dan 30 dochterondernemingen en met verkooppartners in meer dan 60 landen, staan we altijd dicht bij u.

Als specialist in sensor-, veldbus-, aansluit- en interfacetechnologie en ook mens / machine-interfaces (HMI) en RFID-systemen bieden wij een efficiënte oplossing voor fabrieks- en procesautomatisering. Met onze state-of-the-art productiefaciliteiten in Duitsland, Zwitserland, de VS, Mexico en China kunnen wij als een familiebedrijf snel en flexibel reageren op de eisen van de lokale markten.

Of het nu wordt toegepast in de machine- en installatiebouw, in de sectoren automotive, transport en handling, voeding en verpakking of in de chemische of farmaceutische industrie, automatiseringsoplossingen en producten van Turck verhogen de beschikbaarheid en efficiëntie van uw systemen. Bovendien verlaagt u ook uw kosten voor aanschaf, opslag, installatie en operationele veiligheid door effectieve standaardisatie. Bedrijfsspecifieke kennis, opgedaan door een intensieve dialoog met klanten in combinatie met de ontwikkeling en productie van elektronica op het hoogste niveau, zorgt voor optimale oplossingen voor uw automatisering.

TERUG NAAR HET OVERZICHT