2 februari 2024

De Technische Leergangen: kennis bundelen voor professionals

Al jarenlang is FEDA een drijvende kracht achter de ontwikkeling van Technische Leergangen. Deze leergangen zijn samengestelde boekwerken die specifieke kennis over diverse onderwerpen binnen de industrie van aandrijf- en automatiseringstechnologieën bevatten. In nauwe samenwerking met een aantal FEDA-leden worden deze leergangen gecreëerd, waardoor ze niet alleen dienen als leermiddel, maar ook als naslagwerk voor professionals.

Tegenwoordig is stichting FEDAcademie verantwoordelijk voor de uitgave van de Technische Leergangen, samen met uitgeefpartner MK Publishing. Door simpelweg naar hun webshop te gaan, kunnen geïnteresseerden de leergangen bestellen en profiteren van de inhoud die ze bieden.

De Technische Leergangen: van hydrauliek tot pneumatiek en elektromotoren

De lijn van Technische Leergangen omvat momenteel elf titels, waarvan de laatste toevoeging zich richt op een cruciaal onderwerp: Askoppelingen. Deze leergang, zoals alle anderen in de serie, is geïnitieerd door FEDA en FEDAcademie, die het belang benadrukken van het verstrekken van hoogwaardige technische informatie aan de markt.

Een bron van informatie en inspiratie

De Technische Leergangen van FEDA vormen een essentiële bron van kennis en informatie voor professionals in de industrie van aandrijf- en automatiseringstechnologieën. Door de samenwerking met FEDA-leden en de beschikbaarheid via MK Publishing’s webshop, zijn deze leergangen gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die zijn of haar kennis wil verbreden.TERUG NAAR HET OVERZICHT