18 februari 2019

Drie nieuwe Technische Leergangen in ontwikkeling

De afgelopen periode hebben de kick-off bijeenkomsten van alle drie de TL’s plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomsten bleek weer dat het delen van kennis met de volgende generatie, die of nog op school zitten of net begonnen zijn aan hun baan in de techniek, bij de FEDA-leden op de agenda staat. En het leuke aan zo’n leergang is, dat we dat vanuit de brancheorganisatie met elkaar doen.

Technische Leergang AS Koppelingen

Op 4 december 2018 trapten we deze leergang af met een enthousiaste groep van zeven leden. Met elkaar werd gebrainstormd over de inhoud van de leergang. Inmiddels hebben zeven leden getekend voor hun bijdrage aan deze TL. Schrijver Rob van de Brink werkt op dit moment aan het eerste concept hoofdstuk en verwacht dit binnenkort klaar te hebben. De verwachte verschijningsdatum van deze TL is 10 oktober 2019. Wil je ook nog bijdragen aan de leergang? Neem contact met ons op.

Technische Leergang Automation Controller
PLC and beyond

Op woensdag 19 december jl. organiseerden we de kick-off voor deze Technische Leergang. Er werd gediscussieerd over over de breedte en diepte van de onderwerpen die in deze leergang opgenomen moeten worden. Op dit moment wordt de feedback van de leden op de eerste mindmap verwerkt. Daarna volgt een hoofdstukindeling.

Oproep!
Om deze leergang te kunnen maken zijn nog minimaal twee bedrijven nodig. Heeft jouw organisatie de kennis over dit onderwerp in huis en willen jullie deze kennis delen? Neem contact met ons op.

Technische Leergang Conditiebewaking in Aandrijftechniek

Deze leergang wordt geschreven door Marjolein de Wit-Blok. Op 16 januari 2019 werd ook door deze groep enthousiast gediscussieerd over de doelgroep en breedte van het onderwerp. Inmiddels wordt gewerkt aan de inhoudsopgave.

Oproep!
Om deze leergang te kunnen maken zijn nog minimaal twee bedrijven nodig. Heeft jouw organisatie de kennis over dit onderwerp in huis en willen jullie deze kennis delen? Neem contact met ons op.TERUG NAAR HET OVERZICHT