19 april 2023

FEDA Executive diner 2023: een terugblik

Het Executive Diner is een jaarlijks exclusief evenement waar uitsluitend beslissers van industriële eindgebruikers, systeemintegratoren en technologieleveranciers elkaar ontmoeten. Netwerken én inspiratie staan centraal tijdens deze avond.

Op 13 april waren we aanwezig in het prachtige Oranjerie Hydepark in Doorn. Gebouwd in 1887, geïnspireerd door de stijl van de Franse zonnekoning Lodewijk XIV, met een rijke historie. Tijdens een heerlijk 4-gangendiner gingen de aanwezigen in gesprek over o.a. het thema van deze editie van het Executive Diner, de Energietransitie.

Twee topsprekers waren aanwezig om ons tussen de dinergangen door te inspireren en activeren. Ad van Wijk, hoogleraar Future Energy Systems aan de TU Delft en waterstofadviseur Hydrogen Europe, vertelde ons meer over hoe waterstof in de toekomst zal worden gemaakt, vervoerd, opgeslagen en gebruikt – én welke kansen er voor de industrie zijn. Verder nam Henry Lootens ons tijdens de amuse mee in de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van elektrificatie van de industrie.

De reacties op het diner en sprekers waren positief. Enkele quotes van deelnemers aan het Executive Diner:

  • “Wederom een interessant, leuk, inspirerend, gezellig, nuttig en lekker netwerkevent van FEDA!”
  • “Mooie bijeenkomst met Interessante sprekers en gasten.”
  • “Inspirerend en vernieuwend. Dank FEDA voor de organisatie!”

Was je er deze editie niet bij? Hopelijk zien we je de volgende keer tijdens het Executive Diner, of een van de andere FEDA-events!

 
 
 
 


TERUG NAAR HET OVERZICHT