22 januari 2020

FEDA Paviljoen door bewezen succes opnieuw beschikbaar

WoTS Update van FHI

In aanloop naar de WoTS 2020 plaatsen wij regelmatig nieuwsupdates namens FHI op onze kanalen.

Tijdens WoTS 2018 was het FEDA Paviljoen een groot succes en daarom bieden we dit concept tijdens de 2020-editie opnieuw aan. Het FEDA Paviljoen is een uitgelezen mogelijkheid om voor weinig kosten op een compacte en efficiënte manier deel te nemen aan de beurs. Ook geeft het de exposant de mogelijkheid om gebruik te maken van de centrale diensten en activiteiten die FEDA ter plekke organiseert. Daarmee is het FEDA Paviljoen hét platform voor FEDA-leden op de beurs World of Technology & Science 2020.

Het concept bestaat uit twee eilanden die tegenover elkaar geplaatst worden. De twee eilanden vormen samen het FEDA Paviljoen en biedt ruimte aan zo’n twintig FEDA-leden.

Vanuit het lounge-gedeelte worden er verschillende activiteiten aangeboden. In samenwerking met betrokken deelnemers wordt er een interactief programma opgesteld. Denk aan borrels, presentaties en uitreikingen.

Vrijdag 14 februari sluit de deadline voor inschrijving voor WoTS 2020. Concreet betekent dit dat alle bedrijven die zich voor deze datum hebben ingeschreven een plek op de conceptplattegrond ontvangen. Dat geldt ook voor het FEDA Paviljoen. Wanneer er voldoende aanmeldingen voor het paviljoen zijn, kunnen we het FEDA Paviljoen op de plattegrond intekenen.

Heeft u interesse in deelname? Neem contact op met Linda Bos, tel: 033 465 75 07.TERUG NAAR HET OVERZICHT