4 oktober 2018

FEDA zoomt met nieuwe Technische leergang in op hogedruk hydrauliek

FEDA geeft vanaf donderdag 4 oktober weer een splinternieuwe editie uit van haar welbekende Technische leergangen, namelijk de Technische leergang hogedruk hydrauliek.

Over de leergang
In deze Technische leergang worden alle aspecten die een rol spelen in hogedruk hydrauliek uitgelegd. Het gaat hierbij om drukken tussen de 700 en 2.000 bar. Vanuit de toepassingen wordt ingegaan op de verschillende componenten en hun functie in het systeem. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan de verschillende typen pompen die in staat moeten zijn de gewenste volumestroom (l/min) tegen de hoge druk (bar of MPa) te leveren en aan de eigenschappen van de toe te passen hydraulische vloeistof.

Deze editie is geschreven voor zowel gebruikers van hogedruk installaties als onderhoudsmensen en inspecteurs. De lezer vergroot hiermee zijn kennis en inzicht die essentieel zijn om hogedruk hydraulische applicaties veilig te kunnen gebruiken én te laten onderhouden.

Ook deze keer is de uitgave tot stand gekomen met medewerking van MK Publishing en diverse FEDA-leden; Bosch Rexroth, Enerpac, Holland Hydraulics, Holmatro Industrial equipment B.V. en A. van Tilburg Hydrauliek.

Presentatie op donderdag 4 oktober
De Technische leergang werd op donderdag 4 oktober gepresenteerd tijdens de WoTS op de FEDA Lounge, hal 10 op A036 & B036, Jaarbeurs Utrecht.

Bestellen
De Technische leergang hogedruk hydrauliek is vanaf dat moment te bestellen in onze webshop. Voor FEDA-leden hanteren wij een introductiekorting voor deze editie van de Technische leergang. Hiervoor hanteren wij op=op.  Neem hiervoor contact op met het secretariaat.

 TERUG NAAR HET OVERZICHT