Niet gecategoriseerd
25 december 2022

Henk Veulings toegetreden tot het bestuur

Per 1 december is Henk Veulings toegetreden tot het bestuur van FEDA. Henk Veulings is sinds november 2020 Technical Sales Manager bij De Graaf Aandrijvingen. Henk heeft een passie voor mechanische aandrijftechniek en heeft veel kennis opgebouwd van mechanische aandrijvingen. Elektrisch of hydraulisch aangedreven.

Eerder heeft Henk in de functie van accountmanager gewerkt bij Brevini Nederland (tegenwoordig Dana Sac Benelux) en 16 jaar als Productmanager mechanische aandrijftechniek bij Bosch Rexroth. Hij is daarmee een vertrouwd gezicht binnen de branche.

FEDA Branchevereniging is het ondernemersplatform in de aandrijf- en automatiseringstechniek en daar hoort mechanische aandrijftechniek als productgroep bij. Henk: “De aandrijftechniek van tandwielkasten e.d. heeft veelal plaats gemaakt voor elektrificering, automatisering en robotisering. Iedereen heeft het over elektronica en het aansturen daarvan. De ouderwetse mechanica verschuift naar de achtergrond maar we kunnen niet zonder”. Met zijn rol als bestuurslid wil Henk de mechanische aandrijftechniek verder op de kaart krijgen. Dat geldt ook voor de bijhorende hydrauliek.

Arjan Coppens, Voorzitter FEDA, over het toetreden van Henk Veulings tot het Bestuur: “We zijn zeer erkentelijk dat Henk toetreedt als bestuurslid. De toetreding van Henk onderstreept de aandacht voor mechanica met de toepassingen ervan in zowel de vereniging als de sector”.

Bestuurslid Eddo Cammeraat is benoemd tot algemeen bestuurslid en voorgesteld als inkomend voorzitter van FPT-VIMAG en zal over enkele maanden afscheid nemen als bestuurslid van FEDA. Daarover later meer.TERUG NAAR HET OVERZICHT