29 juni 2020

Het eerste Online Ledenevent is een feit!

This article is also available in English on the CETOP website

Op donderdag 25 juni vond het allereerste online ledenevent plaats, voor en door onze leden. Een interessante bijeenkomst, waarin de coronacrisis als rode draad uiteraard terugkwam.

De laatste ontwikkelingen

Verenigingsmanager André Braakman blikte terug op de afgelopen maanden. De nieuwe Technische Leergang Askoppelingen werd gepresenteerd door voorzitter Arjan Coppens en André stelde Marieke Tjang-Monterie voor, de nieuwe communicatieadviseur voor FEDA sinds 1 juni jl. Zij presenteerde het ontwerp van de nieuwe kennisbank die eind deze zomer zal verschijnen op de website.

FEDA-bestuursleden Arjan Coppens en Taco Leeflang namen de deelnemers mee in een interactieve sessie over de coronacrisis. Tenslotte werd een demonstratie gegeven van de vernieuwde BI portal en hebben we de BI Quickscan geïntroduceerd.

Interactieve discussie

FEDA bestuursleden Arjan Coppens en Taco Leeflang waren gespreksleiders tijdens een interactieve sessie over de impact van de coronacrisis. Leden konden hun vragen vooraf, tijdens en achteraf insturen. Specialisten waren aanwezig en hebben zoveel mogelijk vragen beantwoord. Bijvoorbeeld over de overheidsmaatregelen en juridische gevolgen.

Business Intelligence Quickscan

Welke impact heeft COVID-19 op jouw bedrijfsvoering? Inzicht in jouw margekillers? Stijgende voorraadposities? Onvoorspelbaarheid in de financiële of logistieke operatie? Het gebruik van data maakt dit meetbaar: inzicht is het begin van de oplossing.

De FEDA BI portal is geheel vernieuwd en tijdens het event hebben we aangekondigd dat het vanaf nu mogelijk om een Business Intelligence Quickscan uit te laten voeren voor jouw organisatie specifiek.

Vragen? Klik op bovenstaande links of neem direct contact op met onze BI specialist Ilse Lagendijk: businessintelligence@feda.nl.TERUG NAAR HET OVERZICHT